Melagenina Plus

da,este un laser mult mai bun,nu inteleg insa de ce e asa de scump. momentan nu sunt in tara.Lampa o am cu mine,vreau sa ma tin cat pot de tratanent,mai am una pe frunte care vad ca reactioneaza,se nota mult…acum mai putin,poate cum am facut o pauza fara tratament acum petele reactioneaza …apoi nimic,cine stie;eu tot as vrea sa mai sper,oricum,fata de acum vreo trei ani de zile petele sunt mult mai mici…as vrea sa incerc gelul vitisses,chiar vreau sa il iau,tot de la vitisses mai au si pastile cu antioxidanti si nu te simti rau dupa ce le iei ca cele de la vitix…cate ceva se mai gaseste si pt.noi dar tot scumpe…sper sa apara mai repede ceva si sigur…pup

Camy, ca o pata sa reactioneze la tratamentul cu lampa nUVB, trebuie ca tu sa inrosesti permanent pata respectiva cu lampa. Cu alte cuvinte sa dai cu ulei de masline inainte de expunere, sa maresti in permanenta timpul de expunere, in asa fel incat pata sa fie mereu rosie, apoi rosie-caramizie, apoi caramizie, apoi bronzata.
Daca o saptamana nu faci sedintele, si dispare roseata, nu ai facut nimic. Trebuie sa o iei din nou aproape de la capat, pana se inroseste pata. Doar daca se inroseste, pata se bronzeaza. Daca nu se inroseste, e ca si cum nu ai fi facut nici o sedinta.
Deci modifica timpul de expunere, unghiul in care cad razele, da cu ulei de masline inainte, in asa fel incat pata sa devina rosie-caramizie dupa expunere, si asa sa ramana pana la sfarsitul curei sau pana se bronzeaza complet.
Bafta.

pai asa fac,o zi lampa o zi nu,de la 50 sec am trecut deja la un min 30 sec,se mentin rosii,cea de pe frunte si cealalta despre care vorbeam se pigmenteaza,e bine,incerc sa ma metin pe pozitie,folosesc lampa dupa fiecare dus pt ca asa mi sa recomandat,porii sunt dilatati…folosesc ulei dar de ricin,cred ca am luat-o razna,nici nu stiu dc e bun la ceva…o sa incerc sa folosesc ulei de masline cum ai zis tu…

Uleiul de masline sensibilizeaza pielea, si scade timpul de expunere la raze. Eu imi dau strict pe zonele albe. apoi stau vreo 15 min sa intre uleiul in piele , si apoi ma expun la raze.

Ce faci Camy? te-ai intors in tara?

camy, ce mai faci?? :laughing:

camy, ce mai faci?? :laughing:

buna,imi cer scuze,dar sunt mai mereu plecata…in sfarsit,pe aici din nou…am cam lasat iar balta tratamentul exact cand cea de pe frunte dadea rezutate,e mai pigmentata…
Teo,melagenina mai am putina,nu are rost sa ti-o trimit… dc.incepi tratamentu e bine sa ai o sticla noua,eu cred ca e buna mai ales in combinatie cu vitix gel:seara vitix gel iar dimineata melagenina,e o combinatie care a dat rezultate la mine.Vara asta incerc sa ma apuc iar de traba.Ma gandeam sa imi tatuez cu micropigment.cea de pe gat si de pe obraz care sunt mult mai mici acum… pup

nici o problema, voi procura Melagenina din Serbia.
Imi trebuia pt petele de sub brat. Deocamdata as incerca cu Vitiless, pt ca a venit vara.
Succes la tratament.

as vrea shi eu sa procur melagenina plus…rog sa ma contacteze cnv la id: crazy_mady_kiss@yahoo.com

Ce faci Camy? ai mai folosit Melagenina? In ce stadiu esti cu repigmentarea in acest moment?

am facut rost de melaoline pastile de cateva zile…am inceput sa le iau 2 la 2 zile, combinate cu solar…problema este ca m-am bronzat foarte tare la fata in 3 sedinte de solar, iar petele de pe fata se vad foarte rau acum…s-au inrosit si ele destul de mmult…nu stiu ce sa fac…sa mai continui sa merg la solar sau sa ma opresc?

hey…buna ziua la toti din nou…de unde ai cumparat melaonine ?? am inceput un nou tratament cu pastile si unguent cumparat din anglia si am inceput cu mersul la plaja…normal pastilele se iau cu o ora innainte de expunere la soare,la lampa sau solar si expozitia e de vreo 5 min …dc da rezultate o sa pun imediat un comentariu,tratamentul nu e scump dar am auzit ca e bun dupa multe cercetari…sa vedem… va pup pe toti si sper sa aud ceva de la voi

a trecut peste o luna si jumatate de cand ai inceputul tratamentului. Vrem sa auzim rezultatele.

Revin cu vesti acum, cand am terminat sticluta cu Melagenina.
Am folosit Melagenina vreo 4 luni, din primavara pana acum, la coate si sub brat. La sub brat nu am avut aproape nici un efect…mult mai eficienta fiind crema Dermovate, care a inrosit zona.
Insa la coate petele s-au estompat simtitor. Se vede ca Melagenina lucreaza prin reducerea raspunsului autoimun la nivelul pielii, pt ca nu te bronzezi, nu apar pete de pigment ca la Melaoline, dar pata se estompeaza usor, usor se sterge. Masura de precautie este sa nu se stea in soare sub nici o forma, pt ca soarele creste raspunsul autoimun al pielii. Eu dadeam cu crema de protectie daca ieseam in soare. La sf tratamentului am iesit in soare, si imediat s-au marit petele de pe coate…
Oricum, Melagenina este un tratament de iarna, nu de vara. Cam din oct pana in aprilie merge bine, zic eu.
Daca merge cineva in Serbia, poate ne strangem mai multi si dacm o comanda mai mare.

Buna ziua,
sunt si eu interesata de achizitionarea Melageninei. Puteti sa imi trimiteti adresa farmaciei din Serbia?
adresa mea de mail este
corinamella@yahoo.com

Multumesc mult

Farmacia se numeste Ultrapharma. Intrati pe site-ul ei si gasiti toate locatiile din Belgrad.
Repet: nu livreaza in Romania pentru ca pe teritoriul UE nu se comercializeaza produse obtinute din tesut uman (Melagenina se obtine din placenta umana). Asa ca, daca doreste cineva, va trebui sa se deplaseze pana in Belgrad.

[quote=“Lia”]
Pentru cei interesati de Melagenina Plus, dupa indelungi cautari am aflat ca acest produs este distribuit si in Serbia de catre firma producatoare din Cuba prin intermediul unei farmacii din Belgrad. Nu o sa postez adresa farmaciei unde se poate gasi pentru a nu incalca regulile acestui forum, insa voi raspunde pe private oricui ma contacteaza.
Eu o sa fac un drum sambata la Belgrad pentru a-mi procura Melagenina.

Buna ziua , va rog frumos imi puteti spune adresa farmaciei din Belgrad .
Và multumesc frumos !

Nu stim adresa, dar, daca intri pe site-ul Ultrapharma Belgrad vei vedea imediat adresa afisata, la rubrica Contact.