Melagenina Plus

Acum o sapt.am comandat Melagenina Plus,iar vineri deja o aveam,asa ca duminica am inceput pentru a doua oara tratamentu cu vitix crema dimineata pentru ca,dupa aplicare petele se pot acoperi cu orice machiaj,iar seara folosesc lampa(lampa folosind-o odata la doua,trei zile) apoi aplic Melagenina pentru ca,dupa aplicarea acestui produs nu este recomandata aplicarea vreunui produs cosmetic.Aplicarea acestui produs este foarte rapida si intra foarte repede in piele datorita alcoolului pe care il contine;nu necesita masajul…pe prospect scrie ca nu necesita folosirea lampii sau a soarelui,iar repigmentarea este foarte rapida,iar in trei saptamani deja ai rezultate bune si nu are efecte adverse si se poate combina cu orice crema,dar sa fie un interval de vreo opt ore intre…
Daca cineva a folosit acest produs,va rog frumos sa imi spuneti daca intr-adevar este chiar asa de rapid…am reusit sa scap de ceva pete si sa l-e micsorez pe celelalte cu vitix+crema,dar asta s-a intamplat in cateva luni

Ai comandat melagenina plus? ne poti spune de unde? Sunt sigur ca exista multe persoane interesate sa comande.
Multumesc

am comandat-o prin internet…(se poate comanda direct din cuba sau din anglia)…eu am comandat-o din anglia si costa ceva bani,e adevarat,dar merita incercat,nu?..sticla e destul de mare si se aplica o cantitate foarte mica,asa ca ajunge pentru cateva luni poate… spune-mi unde sa-ti las adresa de unde am cumparat-o… e cel mai usor produs de aplicat,e un fel de solutie care intra rapid in piele,o aplici si te imbraci imediat…mai simplu nu se poate,dar acum sa vedem rezultatele,alea sunt mult mai importante …

imi poti da un mesaj privat cu adresa…este in partea de jos a acestui mesaj un buton pe care scrie Pm (fara caracter sententios :stuck_out_tongue: ) si imi poti scrie acolo ca sa nu se supere ceilalti ca facem reclama… :slight_smile:
Multumesc anticipat si t rog sa ne tii la curent cu rezultatele :slight_smile:
Succes!

cât costă melagenina?

am platit 87,77€ …


Vitilgo nu omoara…
Dar eu vreau sa mor fara el…

Salut,

Ma intereseaza produsul acesta. Am auzit foarte multe lucruri, dar nimeni nu a incercat pana acum.
Cum e, vreun rezultat deja?
Te rog daca poti sa ne tii la curent. As vrea si eu sa incerc tratamentul.

Merci

da,am rezultate…e din ebay… melagenina plus… sper ca nu e nici o problema dc am scris de unde e…

Camy,te rog sa-mi spui daca ai ceva rezultate cu melagenina pentru ca am reusit sa gasesc pe cineva care ar putea sa mi-o trimita din SUA si ti-as fi foarte recunoscatoare daca m-ai tine la curent cu evolutia tratamentului.
Multumesc si va doresc toate cele bune!

da…rezutate am…sunt cat de cat vizibile…imi dau seama ca o sa fie un proces indelungat de repigmentare,dar e important ca sunt rezultate…sper sa fie la toate persoanele care foloseste melagenina plus…imi este teama ca organismul se poate obisnui la aceasta solutie si sa stagneze procesul de repigmentare…pt.moment pot spune ca da,sunt rezultate…multa bafta si sanatate…

Melagenina Plus 4 Bottles
$640.00 $590.00

Melagenina Plus 3 Bottles
$480.00 $450.00

Melagenina Plus 2 Bottles
$320.00 $300.00

asa am gasit pe net nu stiu cum de ai platit asa putin

hmm peste tot e ieftin fata de ce ai gasit tu…ai cautat mult sa gasesti asa scump? :stuck_out_tongue:
cauta pe google primele situri care au sunt destul de ieftine…cam 60 dolari parca

:open_mouth: chiar ca ai gasit super scump…o cumperi din ebay si o gasesti la un pret rezonabil…

Va rog sa-mi spuneti daca ,considerati ca tratamentul cu melegenina plus da rezultate pe masura reclamei pe care o are.
Camy,esti multumita? Exista sansa de recuperare totala?

da…sunt multumita cu acest produs…a dat rezultate si sunt mulumita,dar e clar ca e un proces indelungat de repigmentare,dar e bine ca macar se repigmenteaza si chiar nu conteaza dc tre sa astept un an… :wink:

ha, normal ca repigmentarea e un proces indelungat, nu are cum sa fie scurt.
Repigmentarea necesita timp, indiferent de cauzele care au dus la depigmentare (vitiligo sau factori chimici). Spre exemplu au fost oameni sanatosi care si-au expus pielea la factori toxici, si s-au trezit cu pete (ex muncitori la Policolor). Abia dupa 6 luni de la incetarea expunerii la factorii chimici, a inceput repigmentarea (dar fara tratament ajutator), asa ca la un bolnav de vitiligo e logic ca va dura mai mult.
Important e ca procesul de repigmentare sa fie evident.

Pentru cei interesati de Melagenina Plus, dupa indelungi cautari am aflat ca acest produs este distribuit si in Serbia de catre firma producatoare din Cuba prin intermediul unei farmacii din Belgrad. Nu o sa postez adresa farmaciei unde se poate gasi pentru a nu incalca regulile acestui forum, insa voi raspunde pe private oricui ma contacteaza.
Eu o sa fac un drum sambata la Belgrad pentru a-mi procura Melagenina. Prefer sa cumpar de la aceasta farmacie pentru ca am garantia ca este intr-adevar produsul original, si asta pentru ca am primit adresa de contact chiar de la Centro de Histoterapia Placentaria din Cuba.

Sanatate!!

Iata ce raspuns am primit de la un reprezentant al farmaciei:

“Our company is comercialising Melagenina plus in Serbia since last August, where the product is registrated. (Please visit our site where you can find all necesery informations, for the moment only in Serbian, so you may need some translate help).
I am not awere if the product could be sent by mail in Romania, becouse Melagenina plus is not registrated there.
You can buy it in our pharmacy in Belgrade. No need for presciption. Price around 50 euros, 235 mml bottle”.

Nu e scump 50 EUR/sticla de 235 ml, avand in vedere ca se da cu o cantitate mica. Pt cei care nu au pete multe, o sticla va tine luni de zile.
Oricum, eu am mai mare incredere sa cumpar dintr-o farmacie decat de pe e-bay.
Succes la tratament.

Cammy, ti s-a repigmentat cumva vreo pata in intregemie de la melagenina?