Melagenina Plus

Melaoline tablete din Grecia sunt foarte bune pentru pigmentarea acestor pete. Din pacate si eu sufar de aceasta afectiune. Am cateva cutii acasa daca va intereseaza cu drag. Pe o cutie am platit 70 lei prin comanda. Multa sanatate! E mail: marya.ayram1990@gmail.com

Buna ziua ,as dori si eu informatii despre aceasta crema ,baiatul meu tocmai a dobandit o are 11 ani.

Buna seara tuturor,

Sotul meu este cetatean cubanez si de curand a adus Melagenina Plus pentru o prietena, care este foarte incantata de rezultate.
Ea ne-a sugerat ca este foarte cautata si ca putem scriem pe forumuri pentru a intreba lumea daca doreste… noi plecam in Cuba la sfarsitul lunii si putem aduce de acolo. Daca sunt doritori, va rog PM.

Daca nu este ok mesajul meu, rog sa fie sters.

Multumesc,

Melagenina produce o pigmentare fortata, pe tot corpul, nu doar zonele decolorate si in timp cresc sansele de cancer. Cititi mai mult pana sa va entuziasmati.

Melagenina este o solutie organica, apoasa, cu care se da pe pete. Cum sa iti produca o pigmentare fortata pe tot corpul, daca tu iti dai cu solutia respectiva strict pe pete? E o ineptie sa spui ca iti dai cu Melagenina pe maini, si ti se pigmenteaza picioarele in mod fortat.
Riscul de cancer nu am auzit de el la Melagenina. Aceasta este o solutie organica, facuta din placenta umana. Marele risc este insa ca mama din a carei placenta a fost facuta solutia sa aiba vreo boala transmisibila prin sange, si, in aceasta situatie o iei si tu (ex HIV).
Cred ca confunzi Melagenina cu Melaoline, care intr-adevar produce o pigmentare fortata si are risc de cancer.
Mai bine citeste tu inainte sa scrii pe forumuri.

Buna ziua, ma poți ajuta cu un sfat de unde pot lua melagenina ?
Mulțumesc !

Dintr-o tara care nu este in UE, eventual in Serbia sau Ucraina.
este un produs pe baza de placenta umana, pe teritoriul UE sunt interzise vanazarile produselor farmaceutice care au la baza astfel de substante, pentru a nu se transmite vreo boala de la donator la cumparator.