Melagenina Plus

cat am colesterolul?? pai329 si limita este de 229,deci il am cu o suta peste ,ceea ce este foarte grav,tre sa iau pastile,sa nu mananc nimic gras,sa fac putin sport in fiecare zi…in doua luni am reusit sa-l reduc cu 40% si asta màncànd doar salate si pui cu tratament cu tot,doar paine integrala,totul integral… :blush:.

Ohh…mi se pare imens de mult 329. Eu stiam ca limita e de 200, si eu am 190 si imi fac probleme.
tot raul spre bine, ca dieta pt colesterol e cam aceiasi cu cea pt vitiligo, asa ca daca tii una le tii pe amandoua.

partea proasta e ca am slabit mult si nu e bine,de tre saptamani am un tratament mai puternic ca sa pot manca mai normal si am reusit sa pun vreo trei kg…sper sa ma ajute si cu vitiligo,cine stie,dimineata iau si pastile cu betacaroten,mi-au fost indicate din cauza ca am lasat lampa si vitixul gel si cand pot ma pun la soare,nu stiu cat ajuta pastilele astea,dar dc mi le-a recomandat…
in doua sapt am programere la doc.dermatolog si la celalalt pt colesterol,sa vedem ce or sa imi spuna…tot spun ca o sa incep iar cu lampa asta dar :blush:

am luat mult betacaroten si vitamina a si chiar si suc de morcovi peste…nu stiu daca ajuta la repigmentare dar daca iei mult ti se inchide pielea la culoare (verificat) plus ca daca iei pra mult risti sa afecteze ficatul. Ai grija deci…

Moonwalk are dreptate: betacarotenul coloreaza piele, dar nu repigmenteaza. E ca si cum ai da cu Viticilor.

oricum,mai am vreo tre pastile cu betacaroten ramase asa ca l-e termin si gata…maine ma duc sa imi fac analizele la sange,intr-o sapt o sa am rez.,apoi tre sa ma reprogramez la dermatolog pt ca am anulat-o,sunt curioasa cum stau cu colesterolul…o sa incerc sa reiau si tratamentul pt pete…la vitix pastile am renuntat…voi? cum mai stati cu rezultatele? ceva nou? vreun sfat ceva ? m-am interesat de bioskin in italia,o sedinta costa in jur de 90€ si tre sa stai vreo trei zile,sa-ti faca niste teste in prima zi,iar a doua si a treia zi sa iti aplice acest laser pe pete;este recomandat o data pe luna acest tratament. Cu hotel si tratament te duce la vreo 300 de euro sau 400€ si cu avion ,asa ca sunt prea multi bani ca sa faci tratamentul la fiecare luna.Pacat ca nu il aduce si la noi.

eu sunt aproape total repigemntat la fata, mai sunt cateva urme in coltul buzei, dar cedeaza si ele. Oricum nu se mai vad, doar eu le vad ca stiu unde sunt. Cred ca pana pe 30 sept nu se va mai vedea nimic!

cred ca folosesc eu lampa incorect dar nu reusesc sa ma repigmentez deloc la fel de repede ca tine teo…cum faci? mai folosesti si altceva in paralel?

Ideea e sa faci in asa fel incat petele sa se inroseasca cam dupa fiecare sedinta, pt ca doar atunci apar repigmentari masive. Asta inseamna ca razele de la lampa sa cada perpendicular pe pata, in nici un caz oblic. Mai bine faci 3 expuneri in loc de 2, in cadrul aceleiasi sedinte, dar razele sa cada perpendicular pe pata vizata. Eu am ajuns la 1min40 sec, si cred ca peste 1 sedinta voi creste la 2 min.
Mai folosesc Vitix gel, si o pastila de Vitix. In perioada in care foloseam 3 pastile, rez au fost fulminante.

intrebarea mea este urmatoarea…in timp ce foloseai vitix pastile ti-au mai aparut pete noi?
crezi ca pastilele au ajutat la repigmentare?

Nu prea mi-au aparut pete noi cand luam Vitix pastile, poate una mica la vreo 4-5 luni. Petele au apartut cand nu luam Vitix pastile.
Da, parerea mea e ca Vitix tablete ajuta la repigmentare, desi e greu de explicat. Cele mai fulminante rezultate apar cand iei 3 pastile/zi.

cam cat mai costa acum vitix tablete prin farmacie? Nu am mai luat de mai bine de un an si as vrea sa reincep.

75 RON/cutia 30 tablete.
In prima luna ia 1 tableta/zi, in a doua 2 tablete/zi, si combina cu lampa nUVB.

Am sa incerc…desi am oroare de aceste pastile…as prefera un pumn in stomac in loc de o pastila Vitix (si aici vb serios)…macar durerea de la pumn ar tine un minut fata de 20 minute de la pastila :stuck_out_tongue: Cred ca voi incerca sa o iau cu un pahar de lapte sau ceva asemanator…

Eu le-am luat si aproape pe burta goala, si nu m-au deranjat. Doar daca beau multa apa inainte, atunci simt stomacul.
Ia-le dupa o masa consistenta, si doar cu inghititura de apa, sau mai bine fara apa. Cand se dizolva in stomac, atunci te doare.
Dupa ce ai luat pastila, stai nebaut cam o ora.
Uite, eu de dim am mancat o merdenea, o eugenie si am luat pastila cu o cana de ceai. nu simt nici un deranj.

eu am luat pastilele vitix o luna iar in timpul asta mi-a aparut o pata pe gat,e pe sist nervos,clar,am inceput iar cu lampa si vitix gel,macar ppata asta noua stiu ca are sanse mari de repigmentare…eu asta sper totusi

la mine e cam inversa treaba…petele noi se repigmenteaza cel mai greu…e ciudat stiu

ce n-as da si eu sa fie invers:petele vechi sa se repigmenteze mi repede,unde ar fi norocul ala.Pai anul trecut imi aparuse o pata pe brat si imediat am pus pe ea lampa si melagenina,in doua saptamani nici urma de ea,mai ales ca era vara si ma si bronzasem,se repigmentase in timp record,pote nu crezi dar e adevarat,doar ca cu petele vechi ma lupt mult,m-am saturat.Azi iar am facut o sedinta lampa+vitix gel,iar pata nou de pe gat s-a si inrosit ‘‘cucoana’’…
Am dat de o clinica in Milano care au un fel de laser in tratarea vitiligului,laserul se numeste Rotac@derm.O sa incerc sa sun intr-o zi,am trimis un email cu intrebari,sa vedem ce imi raspund,e interesant ce zice acolo.

In mod teoretic petele noi se repigmenteaza primele, dar uneori tr sa astepti ca ele sa isi faca ,numarul’’, apoi se repigmenteaza.
La mine, pe obraz, intai s-au repigmentat petele noi, apoi celelalte. Totusi, ultima care mai e ,in viata’’ a aparut dupa ce am venit de la mare, in iulie. E de marimea unui bob de orez. Pana acum s-a estompat, dar nu a disparut comlet, dar nici mult nu mai are.
Vreau sa va intreb, pe cei care ati avut pete la sub brat, cum au reactionat la lampa nUVB?? Am observat si eu 2 pete la mine la sub brat, si vreau sa stiu cam la ce sa ma astept.

eu am la sub brat 2 pete…acum 6 luni reusisem sa le recolorez aproximativ 80% si apoi am intrerupt tratamentul cu lampa (nu am mai avut timp si nici chef)…regret ca am facut asta acum pentru ca trebuia sa insist si sa le recolorez total…acum s-au decolorat iar si am reinceput sa le expun la lampa. De data asta voi persevera pana se recoloreaza total :smiley: