vitix

tocmai mi s-a terminat gelul. Il pot cumpara eu, daca esti din Buc. este sigilat?

buna
eu fac tratament intens cu vitix gel si vitix comprimate si mi le cumpar fara probleme de la o farmacie bulgara evromed.bg
contactati-ma la andreeafer@yahoo.com sa va pun in legatura cu cei din bulgaria. am speranta ca se va gasi si la noi curand

Gel am gasit pana la urma la 2 farmacii din Buc.
Comprimate nu se mai gasesc pe nicaieiri, dar deocamdata imi merge bine cu Coenzima Q10 plus (contine si vit E, C si Zinc) de la dirma Doepler Acktiv

Adresa magazinului online din Bulgaria este: http://evromedbg.com/
Desi VITIX se gaseste din ce in ce mai greu, am observat ca a aparut pe piata VITISKIN, produs de ISIS Pharma. Ce parere aveti despre acest produs ?

Am gasit pana la urma Vitix gel, chiar la 2 farmacii.
Sa stiti ca cei de la Sensiblue mi-au spus ca nu se mai produce Vitixgel, si ca a fost inlocuit de acest Vitiskin, care face acelasi lucru. Pana acum nu l-am incercat, dar din ce vad pe internet, este un unguesnt chimic care nu mai contine extras de pepene galben (cum avea Vitix)

Buna, poti sa-mi spui, te rog, la ce farmacii ai gasit Vitix gel,( nume, zona)? Am fost astazi la nenumarate farmacii si nu am gasit.Sunt noua dalmatianca…in vara asta mi-au aparut primele pete, mici de tot, pe tibie, de atunci se tot inmultesc.

Tratamentul pe care vreau sa-l urmez este: lampa nUVB (facuta dupa modelul lui Mircea-ii multumesc pe aceasta cale)+ vitix gel+ vitix pastile+ tinctura de telina+ vitamine (b12, acid folic, betacaroten).Din posturile tale am vazut ca incurajezi lampa nUVB + vitix.

Ce parere ai, este ok vitix-ul gel pt picioare si maini sau sa incerc si altceva cum ar fi Lumigan? Multumesc anticipat!

Istoric: Varsta 25 ,nimeni in familie cu vitiligo, debut vara 2013, clauza declansatoare-necunoscuta/mers la medic in dec 2013- tratament: vitiskin( pana acum niciun rezultat)

Pai nu a trecut nici macar o luna de cand ai inceput tratamentul, Mia. eu zic sa mai astepti putin si sa vezi daca apare vreun rezultat. Cel mai bun tratament pentru repigmentare este lampa nUVB. Lumigan poate functiona sau nu depinzand de localizarea petelor. Vitix gel si pastile este mai mult pentru oprirea progresiei bolii si nu pentru repigmentare. Succes!

o luna este putin, rezultatele concludente apar cam in 3 luni.
Totusi, din experienta proprie iti spun ca tratamentele care au avut rezultat bun au avut primele efecte dupa o luna, si nu dupa 3 luni. Adica, dupa o luna, aparusera primele puncte de pigment. In general, un tratament bun are efect dupa o luna.
Eu am gasit Vitix gel la farmacia din incinta Mega Image- Piata Vitan, si la farmacia spitalului de Copii din Rahova (cu 128 RON). Aceasta farmacie se gaseste in cartierul Rahova: cum vii pe calea Rahovei, treci de intersectia cu Sebastian/Calea Ferentari, si a treia se face la stanga pe str Malcoci. Acolo este spitalul de copii (pe dreapta) si are o farmacie la parter.
Lumigan se foloseste la fata, pt picioare putine tratamente dau rezultate…incearca cu Vitix la picioare.

Eu am despistat la baiatul meu in iulie ( pata mica, mai mica decat o unghie, sub ochiul drept, in 2-3 luni se marise un pic )
Am si eu, deci e ereditar.
In octombrie am fost la dl. doctor Nedelcu si am urmatat tratamentul prescris iar dupa o luna am vazut rezultate. Acum la aproape 3 luni pigmentarea e de 95%.
Ne-a prescris seara protopic 0,1 si dimineata vitix gel, luna urmatoare schimbam protopic-ul cu advantan milk si mentinem vitix-ul, dupa aceea revenim la protopic cu vitix si tot asa.
Plus coenzima Q10 de 30mg dimineata si seara si magneziu forte la fel.
Din cate am inteles aceste pete la fata si recente se rezolva mai repede.
Revenim la el la 6 luni, acum ii dau efectiv pe locul unde stiu ca afost pata, nu stiu ce se va intampla cand ne oprim sau daca ne da ceva de intretinere.
Pentru ca am vazut reactia la el m-am apucat si eu de tratament de 1 saptamana, am pete tot in zona ochilor dar ale mele sunt foarte vechi ( au aparut in urma cu 25 ani ).
Va tin la current daca va avea sau nu efect si la mine.

@moonwalk si @teo va multumesc frumos pt sfaturi.Sper sa revin cu vesti bune, macar sa stopez din extinderea lor.

Cel mai bun tratament de mentinere si intretinere a pigmentului castigat este cu Vitix gel+lampa nUVB.
Fara nici un tratmaent de intretinere, pigmentul se pierde, sau se mentine pigmentul dar se albesc zonele din jurul lui (adica pata se extinde in continuare).
La copii mici nu prea se recomanda lampa nUVB…trebuia sa il intrebi pe dr Nedelcu de la ce varsta poti sa incepi cu lampa nUVB. Apropos, ce varsta are baiatul tau?

Baiatul meu are aproape 10 ani. Nu m-am gandit la folosirea lampii pentru ca pata este la baza ochiului si stiu ca aici nu e chiar indicata.
Asa cum am spus acum e pigmentata. Daca foloseam lampa ce trebuia sa fac, sa o folosesc acolo unde stiu ca a fost pata? Si pentru cat timp?

Lampa contine radiatii periculoase, si nu prea se recomanda la petele din jurul ochilor…
Gasesti pe acest forum felul in care se foloseste lampa. Ea se foloseste pe o perioada de maxim 6 luni, apoi de face pazua de min 1 luna. Neaparat sa folositi ochelarii de protectie, si ochii tinuti strans inchisi.

Vreau sa incerc Vitix pt fiica mea intrucat pata ei de pe sold pare sa se extinda acum la un an de la aparitie. As vrea sa stiu daca gelul se aplica chiar inainte de expunerea la soare sau se da mai devreme? Nu stiu daca are mare importanta dar imi e teama sa nu fac mai mult rau decat bine … Multumesc anticipat pt raspuns!

gelul vitix se aplica inainte de a iesi in soare…dar nu se sta in soare mai mult de 20 min. Apoi sau fata se acopera, sau isi da cu crema.
Pe timpul expunerii la soare e vital ca fata dvs sa isi dea cu crema pe partile neafectate de vitiligo si expuse la soare (fata, palme, coate, gat); daca nu, ii vor apare pete si pe aceste zone.
Vitix are efecte (de stopare a maririi petei) si daca nu se sta in soare, dar cel mai bine e cu soare.
Dar Vitix nu se mai gaseste si in Ro. Daca il gasiti, va rugam sa ne anuntati si pe noi unde anume se gaseste.

Buna
Am fost de curand la dr. Nedelcu. Mi-a zis ca se gaseste Vitix in farmacii. Eu am gasit la Sensiblu. Locuiesc in Cluj.
Numai bine

Am un vitix gel expirat cam de 1 an jumatate insa a fost pastrat la o temperatura potrivita. Se mai poate folosi in acest caz?

eu nu am mai gasit Vitix pe la farmacii din iarna. Firma importatoare a dat faliment.
Am luat de la o colega de pe site.
daca mai treci pe la Sensiblue, sa ii intrebi daca mai au pe stoc. :wink:

Gelul expirat nu se mai foloseste. Faptul ca e pastrat la temperatura care trebuie, insemna ca e valabil in timpul termenului de garantie. Daca e pastrat la temp prea inalte, nu mai e bun, chit ca e in garantie.

Buna Teo
Am fost ieri la Sensiblu. Mai au 2 buc. de Vitix. Pretul e 182 lei. Daca vrei iti cumpar cand mai trec pe acolo si ti-l trim prin curier/posta. Scrie-mi msg privat daca vrei, ca sa stabilim cum facem.
Sanatate

Puteti sa il comandati si online. Va ajunge chiar mai ieftin (undeva pe la 150-160 lei)
Am gasit multe siteuri unde vitix gel inca este pe stoc. (si din tara si din strainatate)

Am totusi o intrebare: merge combinat vitix gel + melaoline ?