Am dat peste o farmacie de la noi din tara care vinde Vitix Gel la un pret avantajos si au un stoc considerabil.
Cu tot cu transport ajunge undeva la 125 RON. Click aici
Toate cele bune
Am dat peste o farmacie de la noi din tara care vinde Vitix Gel la un pret avantajos si au un stoc considerabil.
Cu tot cu transport ajunge undeva la 125 RON. Click aici
Toate cele bune
Am primit comanda pe care am dat-o ieri pentru un vitix gel.
Eu nu am mai folosit demult acest produs si vad ca au schimbat tipul ambalajului si ar fi mai eficient acum i.imgur.com/flnm64U.png
Oricum, recomand siteul de mai sus pentru cei care sunt in cautare de vitix si nu gasesc.
Foarte prompti cu livrarea, nici nu ma asteptam sa ajunga la usa in nici 24 de ore.
Vitix m-a ajutat mult.
Bună ziua, am fost diagnosticată cu vitiligo acum un an și am fost foarte speriată pentru că a debutat în zona feței. Am fost la medic care mi-a prescris Vitix capsule și Vitix gel. Mi-a fost foarte greu să le găsesc avand în vedere că în România nu se mai importă de 3 ani, prin urmare mi-am rugat toate rudele și toți prietenii din străinatate să-mi cumpere aceste două medicamente ca să pot începe tratamentul. Tratamentul l-am urmat 6 luni și am avut succes, vitiligo nu a mai progresat însă am rămas cu prea multe cutii de Vitix capsule și cremă care vor expira în octombrie 2015. Știu cât de greu se găsesc de aceea nu vreau să le arunc la gunoi. Urmează să mai fac o cură de 6 luni de întreținere dar cu toate acestea voi rămane cu cutii în plus. Dacă aveți nevoie sau cunoașteți pe cineva care are nevoie, vă rog să mă contactați.
O zi frumoasă.
Poate sa fie inlocuit tratamentul pastile Vitix cu enzimele SOD?
as dori o parerere.
Mi-a aparut pe fata o pata depigmentata maricica-diagnosticata vitiligo.La tratamentul indicat -vitix gel de 2 ori/zi+vitix pastile 1/zi ,a reactionat foarte bine si s-a repigmentat total in 15 zile .Cat timp este bine sa mai folosesc vitix gel+tablete?
Vitixul e bine sa il folosesti in continurare pe pata si in jurul ei, inca cateva luni pana se stabilizeaza pigmentul. Daca nu ai si alte pete pe corp, eu nu as mai lua tablete. Ele sunt un antioxidant f puternic, si au un rol ajutator in recuperarea pigmentului pe petele albe, dar, daca nu mai ai pete, poti sa renunti la el (chiar daca vara este un ,must have’’ pt cei cu vitiligo, din cauza puternicului sau caracter antioxidant). Vitix sunt destul de toxice, asa ca nu mai lua.
Insa nu uita regula de baza: CREMA DE PROTECTIE CU FACTOR 50+ PE TOATE ZONELE DE PIELE PRESISPUSE LA VITILIGO (fata, palme, coate, brate).
Salut! Am fost diagnosticat cu vitiligo inca pe la virsta de 10 ani, acum am 30 ani. Mi-au aparut pete albe in zona bazinului, sub antibrat si pe cap. Inca pe atunci, am primit tratament cu oxaralen si raze uvb. Unele pete au disparut total, altele partial, dar nu s-au mai marit/raspindit nici pina in ziua de azi, au ramas asa cum au fost in urma cu 20 ani. Creme de protectie nu am folosit niciodata. De vitiligo sufera si sora mea geamana tot inca de la virsta de 10 ani, am primit tratamentul initial in acelas timp. Am impresia ca motivul aparitiei acestei boli este ereditar - a avut si unul din bunicii nostri (parintii nu au vitiligo). Trecind pe la o farmacie, am vazut intimplator ca a aparut pe piata Vitix gel combinat cu Vitix pastile si am hotarat sa incerc si eu acest tratament. Am deja 3 saptamini de cind fac acest tratament, nu am folosit lampa UVB, insa rezultat pozitiv este - petele au inceput sa se pigmenteze. Dupa cum am mentionat mai sus, am pete albe pe cap si o mica pata pe sprinceana, deci parul unde este vitiligo este alb. Pielea se pigmenteaza insa parul ramine tot decolorat. Ma intreb daca are rost sa continui tratamentul, fiindca ma deranjeaza mai mult parul. Este posibil ca si parul sa-si recapete culoarea initiala? Cam cit timp trebuie sa fac tratament ca sa dispara definitiv aceste pete? foarte bucuros as fi daca s-ar recapata culoarea initiala si parul. Multumesc!!!
asa este cand folosesti Vitix pt prima oara: rezultatele sunt neasteptat de bune. Si mie, dupa o saptamana au inceput sa mi se pigmeteze punctele de pe buricele degetelor. La vreo 2-3 luni petele de pe degete mi se repigmentasera (mai putin una mai mare, care era partial repigmentata).
Din pacate, ulterior organismul s-a obisnuit cu medicamentul, si nu a mai reactionat asa bine.
Bună. Cremă de protecție bună pentru mâini îmi puteți recomanda și mie? Eu am pete sub ochi, pe dosul palmelor, degete și coate(și în alte locuri ascunse soarelui).
Cum se numește crema/soluția de la Dior pe care o foloseati?