vitix

Probabil ca voi incerca si eu cu rennie…trebuie sa imi fac curaj mai intai :stuck_out_tongue:
Nu pot spune ca tin un regim Deny…incerc sa nu mananc condimentat si sa nu beau sucuri acidulate gen pepsi, cola etc. dar uneori mai am mici scapari :stuck_out_tongue:
La mine vitiligo s-a declansat pe fond nervos si probabil ca nu prea m-ar ajuta un regim strict. Chiar ma gandeam zilelel astea sa fac o programare la dr nedelcu si poate apoi o programare la salonul ala de tatuaje medicinale…si da mi-am repigmentat chiar cea mai mare pata care o aveam…cu lampa insa…a fost foarte ciudat pt ca a raspuns destutl de repede la tratament pata (spre deosebire de altele) … aici fiecare cu norocul lui. Va urez succes si daca gasiti vreun tratament nou nu uitati sa postati si aici pe forum :slight_smile:

Dar tratamentul cu Vitix pe ce perioada trebuie facut?..dar moonwalk…au vreo legatura cu boala sucurile acidulate?adik atunci cand se tine regim nu trebuie sa folosim condimentat si acidulat?k nu prea inteleg…:-s…

probabil ca au…si din moment ce se numeste regim trebuiesc evitate anumite bauturi si mancaruri…scrie parca la rubrica restrictii in vitiligo cam ce este si ce nu este voie… cofeina si alte substante din anumite sucuri nu sunt recomandate. Acum nu zic ca orice este acidulat e nociv…doar apa minerala nu are cu ce sa te afecteze (decat la rinichi poate :stuck_out_tongue:). Cat despre condimente sau usturoi…este recunoscut faptul ca daca sunt consumate pot declansa aparitia de noi pete.
Tratamentul cu vitix…nu stiu ce sa iti spun. Probabil ca teo stie mai bine. Eu presupun ca e ca la orice alt supliment alimentar si ca nu ar trebui sa depasesti o perioada de 3 luni. Faci o pauza apoi si reiei. Aici depinde si ce efecte observi…daca dupa 2 luni de folosire continua sa iti apara pete eu zic sa nu mai iei pt ca poate fi daunator pentru stomac vitixul.

Eu nu am tinut regim niciodata, beau si sucuri acidulate si cafea, mananc dulciuri, pe mine nu ma afectat, de 3 ani de zile in acelasi loc imi apar pete, cu cativa milimetrii mai sus sau mai jos, vara se pigmenteaza si iarna cand dau de frig imi apar altele, tot in acelasi loc, cum am zis cu cativa milimetrii mai sus sau mai jos de vechile pete repigmentate, la mine se manifesta boala intr-un mod foarte ciudat.

Pai sa inteleg ca indiferent de situatie, daca imi apar sau nu, vitixul e daunator pt stomac?..incerc sa ma fac bine intr-un fel…sa scap de cateva pete…si pot sa ma imbolnavesc la stomac?.. :frowning: …dificila e boala asta…prea multe intrebari si putine raspunsuri…

Tu mihai cum ai reusit sa pigmentezi anumite pete?

vitix gel si mult soare, la orice ora si iarna iau vitix tablete dar ma doare stomacul de la ele, dupa 3 luni nu mai pot sa iau de durere, dar cu vitixul tablete nu am observat imbunatatiri, in perioada rece imi apar mie petele.

Am cumparat pastilele vitix acum cateva zile cu aproape 90 de RONI si am si inceput sa l-e iau,nu am nici un fel de durere sau ceva de genul asta,a fost ca si cum am luat un paracetamol,a avut gustul ciudat la contactul cu limba :open_mouth: dar cu apa s-a dus bine si apoi nici o senzatie ciudata…l-am cump. de la sensi blue si mai aveau doar o cutie,mi-au promis ca o sa faca comanda…da da…la cum difera preturile sigur nu ma intorc acolo…
Eu tin regim si beau foarte mult suc natural din portocale si ma simt bine,doar ca m-am intors din vacanta si nu mai am chef de tratament,de lampa,de vitix gel…de nimic…m-am SATURAT…pacat,mai ales ca unele pete s-au repigmentat iar celelalte s-au micsorat si nici macar asta nu imi da ambitie…nu stiu ce s-a intamplat cu mine,cred ca am cazut rau in depresie si asta nu e bine pt ca eu am vitiligo pe sistem nervos :blush: …o fi poate din cauza caldurii,nu stiu,stiu doar ca tot amàn sa ma apuc de tratament sau poate am nevoie de un psiholog

cel mai bine te ajuti tu singura…psihologi buni mai greu gasesti…
si eu sunt deprimat uneori si nu prea imi arde de tratamente sau alte lucruri. E mai greu sa treci peste aceste stari dar intr-un final trebuie sa te motivezi!
Succes

Eu am dat pe Vitix 70 ron…mi-am dat seama de o chestie, dupa ce iau pastila trebuie sa fiu in continua miscare ( ieri de exemplu dupa ce am luat-o am iesit sa ma plimb) si chiar nu mai am avut pic de durere…asa mi s-a mai intamplat intr-o alta zi cand eram la mare si am iesit sa ma plimb…dar daca iau pastila si stau in casa, in pat, sau la tv…ma apuca durerile…e cam ciudata treaba :laughing:

eu am folosit vitix gel mult timp si nu mi s-a parut ca da rezultate…adik poate doar folosit in combinatie cu lampa ca in rest de unul singur gelul nu e dat niciun rezultat.

Eu de 10 zile am inceput tratamentul cu vitix gel si vitix pastile…si acum ca sunt si bronzata si sunt petele mai in evidenta…chiar imi da impresii ca pe marginile lor se micsoreaza si isi cam pierd din culoarea lor (albul acela)…acum sper sa nu ma amagesc degeaba si sa vad ca mai incolo se intampla altceva…e important sa fii si optimist in treaba asta…sa nu-ti pierzi cumpatul chiar daca nu da rezultat tratamentul tinut…odata si odata tot se intampla ceva…cam asa cred eu…

mult succes atunci :slight_smile:

Eu am vitiligo de pe la 12-13 ani, acum am 18 ani, si inca nu stiu care e cauza acestei boli la mine (sunt sigura ca nu e “mostenire” genetica)…
Am urmat tratamentul cu Vitix pastile, Vitix gel si Magneziu cu vitamina B6 timp de 2, apoi am renuntat atat din motive financiare, cat si din faptul ca nu observam efecte majore.
De 2 ani cand am renuntat la tratament am inceput sa-mi schimb modul de gandire, sa fiu optimista, vesela, si sa imi ignor boala, si uimitor, petele s-au micsorat sau au stagnat :slight_smile:
Acum ma simt bine in pielea mea si cred ca asta e cel mai important! :smiley:

e bine ca ti-ai schimbat starea de spirit…multa lume intra in depresie din cauza acestei afectiuni. Succes in continuare si continua sa zambesti :wink:

ai dreptate,multa lume intra in depresie din cauza asta…depresia dauneaza…si eu trec prin momentul asta de depresie,dar nu din cauza petelor,deja m-am obisnuit intr-un fel,dar depresia nu ajuta…iau tratamentul vitix pastile,fac dieta din cauza colesterolului,putin sport,dar tratamentul cu melagenina,vitix gel si lampa l-am lasat,nu mai am chef…cand o sa am chef o sa ma reapuc,poate si pt ca acum deja ma accept cu aceste pete.cine stie

Si eu m-am obisnuit cu petele mele, mi-a fost intr-adevar frica sa nu-mi mai apara dar vad k de cand ma dau cu vitix gel, diminetile…stau la soare…pe balcon, ies afara daca am ocazia…si vad ca petele din zona gurii au inceput sa prinda culoarea mea normala si sa nu se mai vada si parca imi da impresia ca si pe pleoape , a inceput in interiorul petelor sa mi se coloreze ca pielea mea normala…

in schimb m-am lasat de tratamentul de vitix pastile, am luat o tableta de 15 si am incetat sa mai iau. Nu mai rezistam…chiar daca nu mai simteam aceleasi simptome cum erau la inceput…toata ziua simteam arsuri in stomac, bila ma durea…si am renuntat…

am inteles ca in farmacii ,sigur in sensi blue(sper ca e ok dc scriu numele farmaciei? )se gasesc pastile tip vitix si costa mai putin,tre sa intrebati de pastile antioxidante tip vitix. e vreo 15ron cutia,ceva de genul asta,nu am retinut numele dar are aceleasi ingrediente

daca ti-ai aminti ar fi super…mai ales daca zici ca nu dau senzatii de durere la stomac

pai si ce putere ar putea sa aiba acele medicamente?

nu imi aduc aminte numele dar avea cam aceasi combinatie,aceleasi proprietati…doar sa intrebati de pastile antioxidante tip vitix… pastilele vitix nu e un tratament in repigmentarea peteler,este doar un antioxidant