am folosit betisorul pe care l-am gasit in cutie,a doua zi am aplicat cu degetul,dupa,iar cu betisorul din cutie…nimic…si sunt uimita sa imi spuneti ca la voi iese prea inchis…o sa mai incerc in seara asta cu un betisor de urechi sa vedem…
Vezi sa nu stergi imediat dupa ce aplici, lasi solutia acolo sa se usuce.
pai nu cred ca sunt chiar asa de toanta…o las sa se usuce si nu spal zonele pe care am aplicat…inainte am folosit slftenning de la dior si era f bun dar acum acelasi lucru se intampla ca si la viticolor…nu stiu ce sa zic
Eu folosesc viticolor pt o pata f mica de pe picior, ca sa nu se vada contrastul fata de pielea superbronzata din jur (asta e, daca mi-a trebuit mare si bronz). Si sa stii ca are efect, dau cu atentie ca nu cumva sa ating zonele sanatoase din jur, pt ca le innegreste. Dupa 7-8 ore, pata e neagra.
Eu cred ca la tine e alta problema, din moment ce spui ca nici celalalt gel nu te mai innegreste.
teooo,nu ma speria ca deja ma gandesc eu la rau…e ciudat,am incercat si cu bat de urechi,se vede foarte putin…nu stiu ce sa zic…oricum…teo,spune…tu ce crezi?
nu esti compatibila cu produsul
pai mihai,am spus eu ca nici la dior nu isi face efectul dar nu am spus ca de fapt la nici o crema selftenning nu isi face efect,am incercat o groaza…inainte doar de la dior pt fata iar acum nici macar asta isi mai face efectul…nu stiu,cel de la dior era bun pt ca lasa o culoare frumoasa ca un bronz natural,mai ales vara cand ma bronzam,perfect,iar acum…
mihai,spune-mi si mie exact cum se folosesc pastilele vitix te rog,cand,cum etc
In prima luna se ia 1 pastila pe zi, incepand cu a doua luna 2 pastile pe zi , dupa 4-6 luni poti sa descresti doza de la doua tablete la una pe zi, vezi ca intreruperea vitixului pastile se face treptat, din cauza asta cand te hotarasti sa nu mai iei, iei o singura pastila in ultima luna si sa nu iei mai mult de 1 pastila in prima luna.
Raspuns corect, Mihai. Cu mentiunea ca, daca te tine stomacul si buzunarele, poti sa iei si 3 pastile/zi, dar dupa ce ai crescut doza treptat de la o pastile.
@Camy777: din pacate nu stiu cae e expicatia. Incearca sa dai cu mai mult Viticolor, si daca nici asa nu merge, inseamna ca nu esti compatibila si gata.
o sa incerc maine sa cump pastilele,dc vitix gel si viticolor sunt scumpe,dar pastilele? astia profita de noi ca popa la pomana…deja o sa ma astept sa coste ceva,cam cate sunt intr-o cutie si cam cat sa tin tratamentu?
comprimatele erau 80 de lei acu vreo jumatate de an cand am cumparat eu ultima data, sunt 30 intr-o cutie, cam 4-6 luni sa faci tratamentul daca te apuci, vitixul gel era 140 de lei cand am luat ultima data, tot acum jumatate de an. Chiar nu stiu de ce sunt asa scumpe, macar sa le fi avut si noi compensate 50%, dar se pare ca nu se gandeste nimeni la suferinta noastra…
Pt ca sunt putini suferinzi de vitiligo, si deci putini cumparatori. Producatorii tr sa isi recupereze costurile, pana la urma, nu?
Eu am cump Vitix pastle cu 75 RON acum 2 sapt., sa fii ramas oare in stoc de multa vreme, ca au fost ieftine fata de alte farmacii?
Nu cred ca din cauza asta a fost mai ieftin, cred ca fluctueaza pretul in functie de cursul leu-euro sau leu-dolar, depinde in ce valuta fac ei tranzactile
In eur le fac, pt ca Vitixe importat din UE.
E posibil sa fii scazut cursul EUR-leu in perioada in care au facut ei importul, oricum a crescut la loc asa ca tot la 80 RON ma astept sa le gasesc in viitor.
Hey! Am revenit si eu de la mare… …vreau sa va zic k nu s-au mai extins petele, se observa mai repede intr-adevar (de la bronz) dar am avut grija de ele cu vitix gel in fiecare dim si seara si apoi cu crema protectoare si nu le-am inrosit ca in alti ani
…in schimb imi fac griji cu pastilele vitix pt k pe la un sfert de ora dupa ce iau pastila imi da dureri de stomac urate, am putine frisoane si timp de o jumatate de ora nu sunt in stare de nimic. Am vorbit si cu o cunostinta de-a mea, doctora si mi-a spus k este normal sa se intample asa pt k nu este corpul meu obisnuit cu medicamentul si peste vreo 2 sapt o sa-mi revin. Mi-a recomandat sa cumpar si Rennie ( o pastila putin mentolata la gust care cica ar fi un pansament pentru stomac), si de 3 zile inainte cu 20 de min sa iau pastila vitix, iau Rennie si chiar imi este mai bine, nu mai simt aceleasi stari cum am simtit in primele zile de la vitix…dar totusi mi-e frica…chiar este normal sa reactioneze asa corpul? …
Si mie mi se intampla la fel cand luam vitix,insa am renuntat cam de 2 saptamani ,dar am luat mult timp cam 8 luni si nu mi-a trecut acea senzatie…asa ca am decis sa nu le mai iau …nu le mai suport
ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care are senzatia aceea dupa ce ia vitix pastile…nu reusesc insa sa imi dau seama de ce. Dupa ingredientele din vitix nu am reusit sa gasesc ceva care poate cauza acele dureri…e ca o pastila cu vitamine
da si eu am citit la fel…ma gandeam daca am lua vitamine din fructe…sucuri naturale din fructe,morcovi,etc nu ar fii la fel ca pastilele? nu stiu ce sa zic…mie chiar si in timpul in care am luat pastilele mi-au aparut pete…deci cred k la mine nu au nici un efect
are cineva pe aici vitiligo generalizat? daca da,vi s-a repigmentat vreo pata complet? sau ati stopat aparitia lor ? moonwalk tu tii vreun regim,ceva?
Eu sincer de cand iau Rennie chiar imi este mai bine cu Vitixu…ati putea sa incercati si voi…nu are ce sa cauzeze…e ca un faringosept doar ca e mentolat……sincer m-am mai linistit si eu, credeam ca doar eu am simptomele astea si chiar dupa ce am luat prima pastila am zis sa inchei tratamentul ca imi era ca sunt alergica…dar din cate am inteles este destul de puternica pastila Vitix si poate din cauza asta avem simptomele astea…