salutare…mi s-au extins f tare petetel pe fata…anul trecut am luat cam o luna melaoline aduse din grecia, iar de atunci nu am mai luat nimic. ce tratament ar fi cel mai bun pt petele de pe fata, cu rezultate bune?
hello…voiam sa va zic ca eu am folosit cam o luna lumigan pe maini…dar am renuntat…probabil trebuia sa mai insist…dar nu mai am rabdarea necesara…mai ales ca imi treb unul pe sapt…si asta doar dandu-ma o data…si nu de 2 ori pe zi…rezultate nu sunt deloc…
Pe maini nu am avut nici eu rezultate cu lumigan (cu nimic nu am avut de altfel). Cel mai bine raspund celelalte zone la el si nu are rost sa il irosesti pentru maini
dar pt fata ce as putea sa folosesc cu rezultate bune?
Lumigan solutie sau lampa. Cam astea sunt cele mai bune tratamente care dau rezultate f bune mai ales pe fata. Bineinteles ele se pot si combina.
A mai aparut un articol despre solutie cu ingredient activ clobetasol 0,05% dar nu a incercat nimeni de pe site inca.
ok…mersi pt raspuns…si de unde as putea sa cumpar o lampa buna?
pai pe okazii.ro am vazut cateva anunturi sau daca nu la clinica elmed mai aveau dar nu stiu la ce pret. Se gaseste la preturi intre 1000-1500 lei o lampa dar cu putin noroc iei una mai ieftina de pe net…lampa UVB 311 nm
si da rezultate pe fata? ai incercat-o?
Daca am mentionat cele 2 tratamente evident ca le-am testat pe mine
Lampa da rezultate f bune (mai putin pe podul palmei si degete). Lumigan este de asemenea ok. Eu le-am folosit combinat cu rezultate bune.
Lumigan e f bun pt fata, si acceptabil la coate.
ok…mersi mult…o sa incerc sa fac rost de lampa cat mai repede…cam in cat timp apar primele rezultate?
cam dupa ce o iei si incepi sa o folosesti la 2 saptamani
Acum depinde de fiecare. In functie de pielea fiecaruia unii raspund mai repede altii mai greu. Important e sa respecti instructiunile de folosire, pentru ca in acest caz graba chiar strica treaba. Succes si sa ne tii la curent cu rezultatele!
Pudră de Urucum
Un activ antioxidant, accelerator de bronzare, repelant de insecte şi colorant cosmetic.Favorizează producția de melanină și ajută bronzul să dureze mai mult timp pe piele. Nu protejează însă pielea în cazul expunerii excesive la soare sau în orele fierbinți ale zilei.Componente principale: cantități impresionante de beta caroten, oligoelemente: cupru, zinc, magneziu, seleniu. Din cate stiu eu cuprul ajuta la melanogeneza. Cine face o incercare?
Pai de ce nu incerci tu?
ce e pudra asta de urucum? un medicament sau autobraonzant? Se gaeste la plafar?
nu este un autobronzant, e o chestie mai mult naturista, o sa incerc si eu cand o fi soare, poate merge totusi si cu lampa uvb.
se gaseste in comert aceasta pudra?
Salut , sunt nou pe site , mi-a aparut V acum 1 luna in conditii dubioase sa zic asa . Am vazut-o pe profa mea la fac si in a 2-a zi ‘’ dupa intalnirea de gradul 0 ‘’ cu profa au inceput sa imi apara petele . Acum urmez tratamentul dr Nedelcu , am 4 zile de tratament cu pastile si astazi am facut primele UVB … dar nici urma de pigment . In legatura cu Q10 o am de la Eurovita si nu e obtinuta din ulei de catina e din ulei de soia este ok ? Petele apar cu stoicism pe maini , si una mica mica pe piept , pe fata am 2 mici pe buza superioara dar poate sunt si in imaginatia mea … ! Referitor la regim nu mananc tot ce zice dr Nedelcu , mananc pe cat posibil brocolli , ardei gras , dovleac , branza , rosii , oua , portocale , morcovi , mere pere fructifere cam astea , e ok ? Mersi
mda, din pacate ti-a aparut in mai multe puncte simultan…daca vrei sa fii sigur unde ai pete, poti sa faci un test cu lampa Wood (se facde si in spitalele de stat, cu trimitere). E posibil sa ai si pe buze, si mie mi-au apraut 2 puncte sub buze destul de repede dupa ce a debutat pe maini.
Legat de tratament, nu apar rezultate dupa 4 zile. Cam dupa 1 luna poti vedea primele rezultate.
in aceasta boala iti trebuie o perseverenta enorma…si rabdare si protectie cu crema cu factor 50+ contra razelor de soare.
mie de la melaoline anul trecut pe care l-am luat din grecia, cat am stat acolo 12 zile petele de pe fata s-au colorat foarte bine, si au persistat si pe timpul iernii, numai ca acum cu venirea primaverii a aparut si soarele si au inceput iar sa se observe. Melaoline l-am luat din grecia cu 2 euro cutia, dar l-am gasit foarte greu, am umblat prin cateva orase si am gasit decat cateva cutii. anul acesta cred ca mai fac o primbare sa mai caut.