"Antivitiligo oil"?

Buna,
urmaresc discutiile voastre de ceva timp si am indraznit acum sa scriu pt ca am gasit pe un site un produs nou. Daca stiti mai multe decat ce scrie firma producatoare pe site-ul sau … va rog impartasiti opiniile.
antivitiligo.com/
Multumesc

Internetul e plin de leacuri minune, care vindeca total si iremediabil V. Pana la urma marea majoritate se dovedesc pacaleli.
Eu nu am folosit acest produs Vitiligo Oil, si nici nu am auzit pe cineva care sa il foloseasca, asa ca nu stiu ce sa iti spun.
Din pacate am auzit o multime de oameni care s-au plans de tepele pe care le-au luat cu medicamente antivitiligo pe Internet, inclusiv Vitiligo tab.
cat costa?? Daca nu ti se pare scump, poti sa incerci sa vezi cum e. Dar o faci pe propria raspundere.

Sufar de aceasta boala de peste 7 ani iar acum am 18 ani … Sa mai sper ? la inceput in primii 2-3 ani am tot fost pe la controale si am facut niste tratamente imi aduc aminte ceva cu Aloe Vera …si tinctura de telina parca… dar absolut niciun rezultat… Ce sa fac ? sa mai sper ca pot face ceva ? este o boala care se poate vindeca , adica este cineva de aici de pe forum care s-a vindecat in intregime ? sau macar partial ? teo am vazut ca te pricepi destul de bine ai putea sa imi recomanzi ceva , tu esti suferind de aceasta boala sau ai fost ? ( daca se poate as dori si eu un id ceva ca sa vorbim mai pe larg )

Personal nu cunsc pe nimeni care sa isi fi repigmentat pete vechi de 7 ani, cum sunt ale tale. Dar eu zic sa nu disperi, si sa incerci cu lampa nUVB, ca au mai fost cazuri de pete vechi repigmentate cu lampa. Lampa nUVB+Protopic unguent e un tratament puternic, deci potrivit pt tine. Il poti combina si cu 2 tablete de Vitix/zi si coenzima Q10, 2 tablete/zi.
Eu am avut succes pt ca, impediat ce au aparut petele, le-am atacat cu vitix gel si lampa. Asa am tinut evolutia sub control, dar sa stii ca si la mine petele repigmentate, chiar daca s-au colorat, au o culoare mai deschisa decat tenul meu normal.

Deci crezi ca as avea sanse ? cum pot cumpara lampa ? cat costa ? tin sa precizez ca pe maini deja mai am un pic si ajung petele la incheieturi mainii adici toata palma este alba … am si pe coate si in jurul gurii pe ploapele ochilor si la genunchi… ce ma afecteaza cel mai mult este pe fata… ! as incerca cu orice … si cred ca pana la urma as ajunge si la un transplant de piele sau orice numai sa stiu ca nu se mai cunosc cele de pe fata…

claudiu,cred ca tre sa te duci la nedelcu sa incepi terapia puva,e indicat in cazul tau mai ales ca e in extindere,tre sa stopezi petele, Si eu am petele de mai bine de 10 ani si am avut rezultate,da,in cazul nostru e mai greu,din cauza asta nu ii inteleg pe cei care au vitiligo de putin timp,intra pe forum si nici macar nu iau un sfat de la teo sau mircea sa se apuce cat mai repede de tratament pt ca au sanse mari sa se vindece .Eu te sfatuiesc din inima sa te duci la nedelcu sa incepi puva.

mda…vad ca la tine este deja extins. In general, cele mai bune sanse le au cei care descopera boala din timp, de la primele pete, si o ataca puternic.
Pe maini nu prea ai sanse, eu zic ca mai bine ramai cu ele albe, si iti dai cu crema de protectie daca iesi afara. Asa nu prea se vede. Chiar daca te repigmentezi pe maini, nu va fi vorba de o repigmentare totala, ci numai de niste puncte de pugment care vor aparea acolo, si parerea mea e ca vei arata si mai rau asa , cu palmele albe si patate.
Dar pe fata si restul corpului ai sanse cu lampa, mai ales pe fata. Eu zic sa o cumperi.
Eu mi-am cumparat lampa nUVB de pe un site din Australia, dar am dat cam 500 EUR>
Acum nu mai stiu unde se gaseste la noi, eventual poti sa ii dai un mail Elenei, la adresa hristeaelena@yahoo.com si ea iti va spune de unde a achizitionat lampa in Romania.
Pe pete poti sa iti dai cu Novitil, apoi te expui la lampa sau la soare.
Daca ai face rost si de melagenina, ar fi beton.

Sunt constienta de tzepele de pe net, insa nu vreau sa cred ca nu ar exista ceva in natura sa ne poata vindeca, desi de multe ori am senzatia ca vindecarea poate veni din noi insine.
Prin clasa a 7-a imi aparuse o pata alba pe genunchi, am intrebat-o pe mama ce e si mi-a raspuns la acea vreme:" posibil sa fie o ciuperca, dar nu-i da importanta …o sa dispara!" si pata a disparut… suna a poveste, dar azi nu am absolut nimic pe genunchi
Dupa bac mi-a aparut o alta pata mica pe mana, dar de data aceasta am mers la medic …raspunsul medicului a fost :" cine te pune sa te stresezi", dar stresul a devenit mai mare cu cat acordam mai multa importanta acestor pete.
Vara trecuta am urmat timp de 2 luni un tratam naturist, recomandat de un doctor iriolog. M-a frapat cat de bine cunostea psihologia umana, parca citea in mine… toate acele pastile recomandate aveau ca efect “calmarea sistemului nervos”
Uneori obosesc sa tot caut o solutie rapida acestei depigmentari, dupa care-mi reamintesc ca poate ar trebui sa discutam de cauze si nu doar de efect
Daca am putea elimina cauzele ce ne distrug acele celule si-am cauta sa le regeneram …

Nu cunosc tratamentul cu Antivitiligo Oil, daca ai bani poti sa il incerci, dar nimeni nu iti poate garanta rezultatul.
Cat despre stresat, asa este: nervii si gandurile negative fac cel mai mult rau in boala asta.
Cat despre pata de la genunchi, asa se intampla uneori in vitiligo: inainte de debutul bolii, apar mici pete albe si apoi dispar de la sine. M-am confruntat si eu cu aceasta situatie.

Salutare tuturor.Numele meu este Daniel si am vitiligo de 5 luni deja.Cam de pe atunci citesc tot ce gasesc despre aceasta afectiune pe internet.Am aflat ca ar exista o legatura intre hipertiroidism si vitiligo.Intrebarea mea este:daca voi reusi sa-mi tratez cu succes glanda tiroida credeti ca am sanse sa ma repigmentez?Cunoaste cineva un caz(cazuri)asemanatoare?Astept cu nerabdare opiniile voastre.Sanatate si repigmentare. :slight_smile:

Claudiu, nu te descuraja.Eu am pete vechi de 25 ani care s-au repigmentat cu lampa si vitix.Intr-adevar sunt o gramada altele care nu se sinchisesc de tratament.Dar sunt perseverenta.Am urmat tratamentul 6 luni “ca la carte” - lampa de 3 ori pe sapt si vitix gel de 2 ori pe zi. Am facut pauza 6 luni si de vreo 2 luni am inceput din nou acelasi tratament.In sufletul meu stiu ca pielea mea nu o sa arate niciodata normal-eu am vitiligo generalizat- dar ma incapatanez sa continui.Nu te lasa batut.

da cristina… sper ca dupa terminarea tratamentului pe care sper sa pot sa il inceput peste 2 saptamani sa am si eu rezultate bune… ! Ce ma mira pe mine este faptul ca pe gat am in partile laterale asa… intinse in jos spre umeri niste pete de vitiligo … le ma de vreo 4-5 ani iar vara asta in interes de serviciu a trebuit sa stau cateva zile intr-un soare foarte arzator ceea ce a facut cele 2 pete de pe gat sa se inroseasca foarte tare… azi cand m-am uitat rosul trecuse si pe partea stanga a gatului pata e acoperita cu pigment in proprtie de 70% … si asta fara sa tin absolut niciun tratament … cum se explika ? eu unul nu mai inteleg nimic din manifestarile bolii acesteia … astept niste pareri …

Inseamana ca soare nu-ti cauzeaza rau, la fel ca la mine, soarele ma ajuta foarte mult la pigmentare indiferent de ora la care ma expun, nu mi-a aparut nicio pata din pricina lui.

Adica as putea sa ma expun la soare pentru ca pigemntii sa “reinvie” ? Sa iau soarele ca un tratament sau cum ? daca ar fi asa asta nu ar fi greu deloc… pana cum ma feream de soare dar de data asta chiar nu am avut cum…

Parerea mea e ca “restrictiile” impuse de noi insine sau de doctori nu fac decat sa ne amplifice starea de neliniste.
Un doctor al carui nume imi scapa-n acest moment (dar il voi mentiona in viitoarele posturi daca mi-l voi aminti) spunea despre aceia care sufera de vitiligo ca se cred in afara lucrurilor si a celor din jur; ca f multi nu se pot adapta la societate,sufera de asa zisa “lipsa” de afectiune (uneori doar mentala) si se mahnesc din aproape orice si-si amintesc de cele mai multe ori intamplarile care i-au ranit si nu cele care le-au facut placere ; tot el incuraja schimbarea mentalitatii si -a stilul de viata. Un inceput era autosugestia: “sunt in centrul Universului si ma contopesc cu iubirea” :stuck_out_tongue: dragut nu?!

@Claudiu, eu unul ma expun cat pot de mult la soare si la orice ora, si mie personal imi face bine, acum la tine nu stiu, nu vreau sa-ti dau un sfat care-ti poate agrava situatia.

@Aristarc01: da, daca iti tratezi hipo tiroidismul, nu vei mai face pete noi, iar la cele vechi ai sanse mari de repigmentare. Numai ca tr sa mergi la endo, sa fii sigur ca ai hipotiroidism

In privinta soarelui, la unii face rau, la unii nu face asa de mult rau. Oricum, intre orele 11-17 soarele (mai ales cel de vara) nu face bine. Eu am fost la mare, si la intoarcere am observat pete maricele pe obraji, desi anul trecut nu le aveam, care s-au marit chiar sub in timpul sejurului. Desi m-am protejat cu crema, se pare ca am petrecut mult prea mult timp pe plaja, asa ca acum suport consecintele. Vroiam sa imi trambitez victoria impotriva vitiligo, si acum isi trambiteaza el victoria impotriva mea.
Asa ca atentie la soare.
@Caludiu: asa evolueaza vit, unele pete se repigmenteaza de la sine fara nici un tratament.
@Cristina: si care pete s-au repigmentat de la lampa dupa 20 ani?? De pe gat, de pe fata, de pe palme?

Nu, cele de pe corp: solduri, burta. Rezultate mai putin bune sunt pe laba piciorului si pe glezne, la incheieturi in general.Sunt ceva modificari si aici, dar cred ca mai am mult de lucru.Oricum va spun ca la mine multe pete s-au vindecat in timp, de la sine, fara tratament. Pe fata si gat nu am, pentru ca zonele aceste au fost tratate cand eram mica si de atunci nu mi-au mai aparut pete. Si sper sa nu mai apara niciodata.

Tratate cande erai mica in ce forma? Sau folosind ce tratament? Din cate stiu eu niciun tratament nu previne aparitia petelor in anumite zone…eventual aparitia petelor in general (vitix pastile)

@Cristina: nu ai pete pe fata pt ca ai avut noroc, nu pt ca te-ai tratat cand erai mica. Nici un medicament luat cand erai mica nu are efecte pana in ziua de azi. Vitixul tablete are efecte de prevenire pe moment (de aceea eu recomand reinceperea curei la 4 luni), iar lampa are efecte de stabilizare, dar tot de moment (de aceea si tratamentul cu lampa se reia la 6 luni).
Asa ca zi merci Celui de Sus ca nu ai pete pe fata, ca El te-a ajutat nu medicamentul.

Oricum petele de pe laba piciorului si incheieturi sunt cele mai greu de tratat. Acolo ai efect ca nu se mai maresc, dar in nici un caz ca se repigmenteaza. Personal nu cunosc pe nimeni care sa se fi repigmentat pe laba piciorului, nici cu lampa, nici cu altceva.