Zona genitala

Salut!
Am descoperit acest forum și parcă sunt mai liniștit…că nu sunt singur…

În ianuarie am fost diagnosticat cu vitiligo. Problema e că este localizat pe penis, mai exact pe pielea ce acoperă glandul…Nu e chiar atât de grav dar mai rău pt. mine e că pielea în acel loc şi-a pierdut elasticitatea adică acum simt şi o durere la în timpul actului sexual.

Am fost la un consult dermatologic şi o d-nă doctor mi-a pus diagnosticul şi mi-a recomandat un tratament pe care nu l-am urmat atunci din cauze obiective. Vă atașez alăturat rețeta şi vă rog să imi spuneţi dacă înţelegeţi ce scrie pt că m-am hotărât să urmez acel tratament deoarece această boală a început să mă streseze phihic rău…

A doua problemă este aceea cu elasticitatea pielii. Există un tratament pentru acest lucru? S-a mai întâlnit cineva cu acest simptom asociat cu vitiligo?

Vă mulțumesc anticipat!

1)Primul medicament este Vitix. Exista doar sub forma de gel, nu exista vitix crema. Din pacate nu se mai gaseste in Romania…Importatorul a dat faliment, si nimeni altcineva nu s-a mai bagat sa importe Vitix gel. Poate sa iti aduca cineva din strainatate.
Al doilea medicament nu il inteleg nici eu
Al treilea este Advantan. Eu mi-as lua varianta advantan milk pt pielea sensibila .
2)Vitiligo nu influenteaza in nici un fel elasticitatea pielii. In vitiligo doar se pierde pigmentul, fara a se influenta textura sau alte proprietati ale pielii…este exclus ca Vitiligo sa iti influenteze actul sexual; tu ai alta problema acolo, posibil asa numita ata nu s-a intins complet. In acest caz ai nevoie de interventie chirurgicala, sa iti taie ata, nu de geluri si creme. Ma indoiesc eu ca ti-a zis dermatoloogul ca pielea nu mai este elastica din cauza vitiligo.
3)pe alte parti ale corpului nu ai pete? daca ai doar pe penis, stai linistit, dureaza ani de zile pana se va extinde si pe alte zone ale corpului.