salut,de unde pot sa fac rost de lampa uvb?si cat costa?
multumesc
ti-am dat mesaj pe privat
sal… spune-mi si mie pls de unde pot sa cumpar si eu lampa URGENT…ms
ti-am dat PM cu detaliile
am intrat pe sait si nu stiu unde anume sa intru sa-mi dau comanda…imi poti lasa daca ai ID de mess sau nr tau de tell sa vb si sa-mi dai tu mai multe informatii???tu ai folosit-o sau o folosesti???..ms te pupik
eu o folosesc…cu succes as spune pai situl era ca sa iei datele lor de contact. Nu au lampa pe site prezentata. Le trimiti mail si/sau le dai telefon si ei iti trimit prin posta lampa. Costa cam 15 milioane. Daca mai doresti detalii suplimentare putem vorbi pe mess nu e problema.
Te rog frumos spune-mi si mie de unde pot cumpara lampa UVB.Multumesc.
ti-am trimis un mesaj privat
Eu cred ca sunt persoane care profita de necazul celor cu vitiligo. Nu pot sa inteleg cum o lampa cu neon poate sa coste mai mult de cat un televizor bun? La cate tepe se dau in tara asta, nu mar mira ca cineva sa ne vinda niste simple becuri drept lampi uvb.Suma de 15 milioane este tentanta!
Nu profita prin vanzarea de produse contrafacute…doar prin adaosul comercial ridicol.
Multumesc pentru adresa.
Lampa e la fel de scumpa si in strainatate, nu numai la noi. In Canada se gaseste cu preturi peste 600 USD, iar eu am dat pe ea mult, peste 500 EUR (comandata din Australia).