Salut klovis, si eu am aceasi problema ca si tine. In februarie 2022 am facut boosterul pentru Covid (a 3-lea vaccin), iar in acelasi timp cei din casa au avut covid (mie toate testele mi-au iesit negativ) iar imediat dupa aceea mi-a aparut vitiligo pe fata + fire albe (iar cele existente s-au extins), eu aveam doar pe corp, niciodata nu am avut pe fata. Si eu cred ca din cauza covid-ului/vaccinului mi-am aparut, m-am simtit f slabit in perioada aceea si nici acum nu mi-am revenit.
Am inceput in iulie sa iau vitix tablete + crema + expunere cu lampa nbuvb de 3 ori pe sapt dar momentan, dupa o luna si ceva nu sunt progrese mari, dar am de gand sa continuu pana ajung la 6 luni, apoi ma opresc, poate dispar petele + firele albe pana atunci.
Am sa pun noste poze cum eram inainte si cum sunt acum
August 2021
15 Iulie 2022 (inainte sa incep tratamentul)
7 Septembrie 2022 (aici sunt bronzat deoarce am vrut sa vad toate petele de pe fata + poza e facuta imd dupa expunere asa ca pielea e mai rosie). Nu pot sa-mi dau seama inca daca sunt ceva diferente dar in interiorul petei rotunde din dreapta mi-au aparut 2 fire negre) - probabil e necesar ca parul alb sa cada iar cel negru sa creasta (??)