Vindecare la Marea Moarta

Am cunoscut o persoana care s-a vindecat complet de vitiligo la Marea Moarta. Tratamentul este de o luna si e destul de scump dar am auzit k da rezultate, acum depinde… de la persoana la persoana. Ce stiti despre acest loc?

Geografic se ştiu multe despre Marea Moartă, dar despre tratamente pentru vitiligo mai puţin.
Ştiu de pe alte sit-uri că există un turism balneoclimateric la Marea Moartă , iar printre afecţiuni sunt enumerate şi boli de piele printre care vitiligo. Chiar recent am citit o mărturisire a unei persoane din SUA, ce a dat ceva rezultate şi ar repeta experienţa.
În cazul tratamentului , concret se utilizează psolareni ce-i găseşti în România, uneori corticoizi pe suprafeţe mici de piele plus factorii climatici.
Despre factorii climatici pot să-ţi spun că temperaturiile sunt foarte ridicate, precipitaţiile foarte reduse dar perioada de strălucire a soarelui adica pe româneşte sezonul estival este mai lung deci se pot face cure de soare în perioadele de extrasezon de la noi. Un lucru interesant îl reprezintă băile în apă sărată ( numele de Marea Moartă survine de la faptul că aici traăiesc puţine vieţuitoare datorită concentraţiei mari de săruri), fapt recomandat ca tratament acolo dar fără a se preciza vreo explicaţie în acest sens.
În concluzie nu se folosesc alte tipuri de medicamente decât cele de la noi sau din ţările democratice ( spre deosebire de tratamente total diferite în Cuba sau China) o porţie mare de soare şi una mijlocie de autosugestie. La acestea se adaugă băile în ape foarte sărate despre care nu ştiu nimic.
Ca factori restrictivi se remarcă:
Sejurul destul de costisitor de ordinul miilor de dolari.
O zonă de conflict în care turiştii sunt adesea consideraţi duşmani.

Merită însă încercat. Sănătate şi răbdare

Dragă Zelda, nu poţi convinge persoana respectivă să ne dea detalii despre vindecare pe site sau macar tu să ne spui mai multe.
Este nevoie şi de încurajări, nu sunt ironic, dar toate mesajele pozitive vorbesc despre altţii care s-au vindecat sau au auzit că au citit sau etc.
Eu dacă m-aş trata aş posta pe toate site-rile şi vorbesc serios poate există un tratament comun acestor suferinţe.

Fata kre mi-a spus k s-a vindecat e din germania nu mi-a dat detalii. M-am interesat pe internet si am gasit clinica tratamentul e in jur de 1500 E dar daca o persoana s-a vindecat asta nu inseamna k e valabil pt toata lumea. Eu am facut un tratament cu pastile de la Amway Double X dar nu a dat prea mari rezultate la fel ca si vitix. Intr-adevar in timpul tratamentului cu PUVA imi aparuse pigmenul pe suprafete mari dar mi-a facut rau la ficat psoralenul.