Tratamentul din Egypt

Deci,pentru o bolnava de vitiligo nu ma simt naspa deloc!Am 14 ani,mda…dar inafara ca lumea ma intreaba … “Ce-ai pe maini?” “Ce-ai patit?” … inafara de asta,e bine.
Am fost in Egypt pentru tratament timp de 6 luni,de cand am inceput tratamentul nu am mai observat progresarea bolii ci regresarea ei,pielea mea incepand sa se pigmenteze…Si nu mi-a aparut nici o pata de atunci… inainte avand cam 20% din corp acoperita… iar acum am vreo 10%… am la maini(de la degete in sus),la un genunchi,pe partea cealalta a genunchiului(o pata mica),in coate,aveam la ochi dar numai am,am la gura ff putin…si nu mai stiu…
Deci tratamentul l-am facut cu raze ultraviolete,dar dupa ce m’am dus la un doctor(tot de acolo) nr 3 din lume…mi-a zis sa fac laser…de 3 4 ori,trebuie sa faci pauza intre lasere 1 luna… si dupa fiecare laser 2 sapt fara raze ultraviolete… laserul doare ca naiba,si dupa aia ti se umfla mainile(ca acolo mi-a facut cele mai multe intepaturi de alea… si in palma…toata palma).si iti raman semne care treg intr’o sapt doua…dar merita,ca dupa aia am vazut imediat mici “insulite” de alea…
Laserul costa 10 11 milioane…fiecare sedinta …

PS:Eu am facut numai una pana acum,dar trebuie sa ma duc sa o iau de la inceput(ca ala l’am facut acum aproape un an…deci nu mai e valabil)

In ce oras din Egipt si la ce clinica ai facut tratamentul cu laser ?

Scuze de raspunsul foarte intarziat, pai… in Cairo,in capitala. Hmm, si clinica,chiar numai tin minte cum se numea.