tratamente

Salutare tuturor…
Am 22 de ani si am Vitiligo de 3 ani.
E o boala pe sistem nervos,acum 3 ani am suferit o deceptie si atunci s-a declansat totul…
Am urmat tratamentul cu Vitix…care nu m-a ajutat cu nimic…am urmat un tratament naturist…care mi-a stagnat boala si care mi-a estompat petele.Pt ca tin la aspectul meu fizic…ca oricare de altfel…m-am hotarat sa fac urmatoarele:sa urmez tratamentul prescris de Nedelcu(mi-a recomdat si cosmetice care tin catev azile),sa urmez tratamentul Kalawalla si in Septembrie incep si sedintele de medicina chineza al lui doctor foarte cunoscut care trateaza si Vitiligo.Sa nu va lasati !!!Luptati cu tot ce aveti si ca un sfat…evitati stresul,discutiile contradictorii si tot ce va agraveaza starea.Nu e suficient un singur tratament,boala are mai multe radacini,nu sti care din ele este,asadar,urmati tot ce se poate ca nu strica si sunt convinsa ca 2-3 ani vor aparea tratamente compromitatoare,medicina evolueaza iar noi pana atunci trebuie sa incercam macar sa o stagnam dac nu o putem opri.
Eu am Vitiligo pe fata/(e relativ vizibil)…
Mult spor si daca vreti sa urmati tratamentul pe care l-am folosit eu,cel naturist.contactati-ma
Bafta!!

Oana, daca ai pete pe fata atunci cel mai bine e sa iti umperi lampa nUVB, ea te va scapa in proportie de minimum 90% de petele de pe fata. Pe maini actioneaza mai greu, dar la fata are efect garantat! Nu te mai chinui cu alte tratamente neverificate, mai bine dai acum un ban dar stii sigur ca ai rezultate.

Ce tratament naturist folosesti ?