Cunoaste cineva in tratament pt vitiligo localizat in zona ochilor, eficient bineinteles,dar care nu implica expunerea la soare?
[color=red]te rog sa dai titluri sugestive topicurilor tale. Mircea
Cunoaste cineva in tratament pt vitiligo localizat in zona ochilor, eficient bineinteles,dar care nu implica expunerea la soare?
[color=red]te rog sa dai titluri sugestive topicurilor tale. Mircea
In primul rand iti sugerez sa parcurgi paginile sitului pentru ca vei gasi acolo raspunsul la majoritatea intrebarilor tale.
Despre Vitiligo si Simptome
Cauza si Efect
Date Statistice
Medici si Tratamente
Produse Cosmetice
Efecte Sociale si Emotionale
Pt intrebarea pe care am pus-o nu am gasit nicio afirmatie in paginile site-ului propuse de tine. In primul rand trebuie tinut cont de faptul ca pielea din jurul ochilor este sensibila si o poti trata cu tot felul de creme si raze care pot ataca textura ei, si mai e de retinut faptul ca pentru cei care poarta ochelari (ca mine) nu e deloc indicat sa foloseasca terapia prin raze, de orice fel ar fi ele,pt ca-si agraveaza problema oculara. Mie mi s-a diagnosticat vitiligo acum o luna, e localizat, fara tenta de evolutie,il am de vreo 2 ani si nu s-a extins, din contra fara tratament pot spune ca petele din jurul ochilor sunt mai putin vizibile, insa m-ar interesa indeosebi un tratament naturist cat mai eficient inainte de a apela in caz de insucces la alte metode mai puternice. Sau ar mai exista varianta unor produse care nu presupun expunerea la soare sau la alte tipuri de raze?Asta avand in vedere ca e iarna…si soare cam ba
Vitixul e bun si pt. zona ochilor, penetreaza repede si asa sansele sa iti intre in ochi sunt mici. Apoi Advantan Milk, spune Nutz.
vad ca teo numa raspunnsuri incurajatoare da:D…
eu am folosit vitix gel si nu sa intamplat nimika…acuma am citit pe aicea si am auzit ca exista si pastile vitix…e adevarat?
george, exista si capsule vitix:cam 77 de lei cutia(30 de comprimate).
andreea te sfatuiesc sa nu amesteci tratamentul cu pastile,geluri,medicamente etc cu cel naturist.Stiu pe cineva care a facut asa si numai reuseste sa scape de pete
SALUTARE TUTUROR! MA VITILIGO DE 3 ANI APARUT DE LA UN SOC PUTERNIC SI INAINTEAZA VIZIBIL. CEL MAI MULT IN JURUL OCHILOR SI MAINILOR. CE DOCTOR BUN CUNOASTETI?
dau raspunuri incurajatoare pt. ca la mine tratamentul a avut efect, abia daca mi se mai zaresc cateva pete estompate pe maini.
Buna tuturor. Mie mi-au aparut petele cam prin 2006, dupa expunere f lunga la soare, la orele de varf. Mi-au aparut brusc, de pe o zi pe alta!! La inceput am crezut ca mi-am pus prea multa crema de protectie in zona aia, nu am dat importanta. Dar peste vreo jumatate de an am realizat ca se maresc petele si trec de pe un picior si pe celalalt… in mod simetric. Exact pe zonele acelea am avut niste eczeme, pe care le-am tratat, probabil are legatura, am auzit-o vorbind despre asta la tv pe d-na doctor Leventer de la Colentina.
Am fost la medic, mi s-a recomandat tratament cu Vitix pastile si un gel romanesc, Daivobet( ati auzit de el? a functionat la cineva?). Eu ma gandesc daca e posibil sa nu am totusi vitiligo, sa fie doar ceva asemanator… pt ca eu nu am avut pe nimeni in familie…
Insa am toate semnele vitiligo: petele par a fi niste trepte( zona depigmentata e mai joasa decat pielea sanatoasa), am o alunitza cu pata alba, pe care fierele de par cresc albe… iar in zonele unde ma zgarii imi ramane urma alba… abia de cand am descoperit forumul acesta imi fac griji, ana acum am fost cam inconstienta… nici nu am urmat tratamentul
Eu am probleme si cu alunitele, deci nu ar trebui sa stau deloc la soare…
Va rog, spuneti-mi si mie cum pot comanda MELAOLINE