rezultate pozitive lampa

Salutare! Am o luna de cand folosesc lampa si pot spune ca la ochi abia se mai vede pata iar la gura incepe sa se pigmenteze. Cu cat e mai veche pata cu atat dureaza mai mult. Pe maini merge mai greu, dar merge. Cei care sunt disperati, pe fata se vad rezultatele, va recomand lampa, e singura solutie eficienta si rapida. Atentie sa nu stati prea mult, pielea se arde usor. Cel putin la buze e dificil, trebuie acoperite. Succes in continuare !!

Daca pigemtul s-a dus de tot, atunci te arzi cu lampa nUVB. Daca mai exista putin pigment, sansele de arsura sunt mai mici.

buna elena! imi poti spune ce lampa folosesti, de unde ai achizitionat-o, cu ce pret si ce tratament urmezi?!! sper ca nu sunt prea multe intrebari :slight_smile: .

salut Elena!

merci cu intarziere pentru linkul de comandare a lampii.
am primit-o si eu de 2 saptamani si incerc sa ma tin de tratament. petele de pe fata s-au inrosit dar nu stiu daca e semn bun sau nu. Tu ce rezultate ai? mai faci si altecva inafara de lampa. Combini cu vitix gel si pastile?

nu inteleg ce vrei sa zici , la buze e mai dificil trebuiesc acoperite" …pai daca vreau sa folosesc si la buze nu pot?