Repigementare - Vitix, Pigmerise si altele

Vreau sa impartasesc din experienta mea, poate ajuta pe cineva. Bine ar fi ca toti sa scrie experientele pozitive ca sa invatam unii de la altii.

Am folosit VITIX GEL mult timp si pot sa dau un feed-back pentru cine intereseaza. L-am testat pe pete mai mici de pe fata si maini si mi s-au repigmentat toate. Important de stiut e ca l-am folosit zilnic de doua ori, timp de NOUA luni, deci trebuie avut rabdare! Dupa aplicarea gelului, doua ore nu trebuie sa va spalati. Totodata trebuie sa stati la soare cam 30 minute zilnic. Daca nu e soare, se pot folosi si lampi UVB cred, dar eu nu am folosit niciodata.
Anul trecut mi-a aparut o pata pe mana dreapta si am folosit in schimb un produs mai nou numit PIGMERISE. Dupa o luna mi s-a repigmentat pata, deci mult mai repede decat cu Vitix gel. Acuma il folosesc pe alte pete aparute pe piept. Cred ca are efect si aici, doar ca nu asa rapid ca pe maini sau fata. De obicei petele de pe maini si fata se repigmenteaza mai repede deoarece sunt mai mult timp expuse soarelui.
Alte lucruri pe care le-am mai observat e ca daca mananc multe grasimi (carnuri, lactate) sau dulce (cu zahar) imi apar pete noi.

1 Like

Imi pare bine sa aud ca ai avut rezultate cu Vitix gel, eu il folosesc cam de 2 luni jumate la copiii mei, din pacate inca n-am vazut nici un rezultat, ba mai mult baiatului meu i s-au extins putin petele si i-au aparut altele noi, majoritatea pe fata. Lampa UVB am folosit-o foarte putin deoarece inca n-am gasit o solutie pentru a izola foarte bine petetle asa ca s-au bronzat destul de tare zonele din jurul petelor, acestea devenind astfel mai evidente. Sper sa obtinem si noi rezultate cat mai repede.
Mult succes si sanatate tuturor!

Felicitari! Ai gasit de cumparat Pigmerise in Romania? Daca nu, de unde il cumper? Multumesc.

Buna ziua!
Imi puteti spune de unde ati procurat PIGMERISE? Se pare ca la noi in Romania nu se gaseste.
Multumesc frumos!

Buna ziua,ma intereseaza si pe mine de unde ati achizitionat,eu am vitiligo de 5ani …la început au dispărut apoi ca o explozie au iesit peste tot în afara de picioare😔

Daca ii apar pe fata, mai bine sta la soare decat sa folosesti lampa. Mie nu mi s-au marit petele cand am folosit Vitix. Oricum ele se maresc din alte cauze, nu din cauza Vitix. Cica e bine sa eviti zaharul, glutenul si alimentele procesate. Eu am observat ca regimul alimentar e foarte important, desi majoritatea nu cred asta. Succes!

Nu cred ca se gaseste in Romania. Eu l-am comandat de la o farmacie din Belgia, se numeste Viata. Le-am scris in engleza si mi-au raspuns repede. Is foarte seriosi. Trebuie platit in avans si cam in o saptamana ajunge. Nu pot da link ca imi sterge mesajul.

Am scris mai devreme pentru altcineva ca regimul alimentar e important, desi lumea nu crede asta. Eu am vazut la mine, cand mananc fara zahar, fara gluten, fara alimente procesate, fara lactate, nu mi se extind petele deloc. Cum incep sa mananc, cum imi apar pete noi.

Nu cred ca se gaseste in Romania. Eu l-am comandat de la o farmacie din Belgia, se numeste Viata, dar poti lua si din alte parti daca gasesti mai ieftin. Le-am scris in engleza si mi-au raspuns repede. Is foarte seriosi. Trebuie platit in avans si cam in o saptamana ajunge. Nu pot da link ca imi sterge mesajul

Link: https://www.viata.be/nl_BE/search?searchQuery=fagron%20pigmerise%20md

Multumesc, apreciez. Succes!

A post was split to a new topic: Donez cartea “My victory against vitiligo” de Xichao Mo

Buna ! Sunt la al doilea tub de PIGMERISE si l-am gasit in Romania, pe internet la farmaciile HELPNET.

Pigmerise se găsește în lanțul de farmacii Helpnet, doar că trebuie să îl comanzi de pe site-ul lor de internet și îl ridici din ce farmacie Helpnet vrei tu. Sau poți să îl comanzi și îți vine acasă gratis. Acum costa 249 Ron.