… nu mai rezist, doar ce am venit de la dermatolog dinou si iara vesti cit se poate de proaste… am si boala lui becker (asa a zis medicul) adica supra pigmentare… mai bine nici ca se putea. La una trebuie sa ies la soare si la alta nu, si ambele sunt pe viata… in mai putine cuvinte sunt devastat, in momentul de fata viata pentru mine este egal cu zero. Toata viata mea a fost un sir de ‘fericiri’ avind si un tata acoolic, si practic m-am saturat pentru ca am acumulat atat de mult stres psihic incit am cedat, sincer mi-as pune capat pentru ca in fiecare dimineata ma scol fara rost, fara scop, fara chef, si cel mai dureros e ca n-am cui sa ii spun ce am pe suflet. Daca e cineva din constanta si are mess ar fi placut… scuze daca par melodramatic dar pur si simplu nu mai pot, am ajuns atat de gol incit ma intreb oare de ce mai continui…
multumesc ca citesti si scuze ca sunt asa debusolat…
Buna.Si eu m-am simtit de multe ori asa,desi in familie nu am avut problemele tale.Si sunt la o varsta la care ar trebui sa ma bucur de viata.Iar eu imi doresc numai sa imi mearga tratamentul.Restul nu ma intereseaza deloc.Nu sunt din Constanta,dar putem vorbi pe mess.Id-ul meu e koreeanu_b
mergi ;la un psihoterapeut…inainte,pe vremuri,celor afectati de vitiligo le era recomandat un psihoterapeut…spui ce ai pe suflet…te descarci…si te impaci cu tine insuti…
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere. (Gary Sinise)
stealth, melana (sau boala lui Becker cum aflu acum ca se mai cheama) o au si altii in paralel cu vitiligo, dar nu trebuie sa dramatizezi. Petele negre care apar se trateaza relativ usor cu o crema din gama Deuteria de la dr. Nedelcu. Am mai vazut oameni care au facut-o si le-au disparut petele negre in cateva luni.
Eu zic sa insisti la o prog. la Nedelcu in BUc., la tel. 0722553734, spui secretarei ca esti din provincie si ca e o urgenta, poate isi face timp sa te primeasca. El iti va prescrie tratamentul pt. hiperpigmentare, iar pt. vitiligo te tratezi ca si ceilalti.
Nici eu nu am scapat de supra pigmentare. E zona restransa adevarat, dar foarte neplacut. Ce sa mai zic? De 9 ani de cand am boala pot sa spun ca m-am obisnuit. Incearca sa fii mai tare. Daca reusesti sa te obisnuiesti cu tine, cu boala asta, vei trece relativ mai usor, adica te pot asigura ca vrei trece mai usor. E adevarat ca sustinerea celor din jur conteaza. Dar toata puterea vine din noi. Multa putere iti doresc.