Buna! Acum cateva zile am fost la medic si mi-a spus ca ar fi totusi vitiligo, dar nu este 100%sigur! Am o pata evidenta pe bratul stang si ieri am remarcat niste pete albe, mici, ovale, pe bratul drept.Mi-a recomandat Vitix gel si capsule.De cate zile, am mancarimi pe tot corpul si vreau sa va intreb, ce inseamna acest lucru: ca va urma o eruptie a bolii?Am citit ca si la pitiriazis-ul versicolor apar mancarimi, si totusi in sinea mea speram sa fie vorba de pitiriazis.Deci, cei care au vitiligo diagnosticat 100% au avut mancarimi ale pielii, inainte de aparitia petelor?
Multumesc mult, sanatate tuturor!
De multe ori o mancarime usoara precede aparitia petelor. Mie mi s-a intamplat, am citit si despre alte cazuri insa fenomenul nu e inca bine documentat deci nu putem vorbi de o regula.
La unii bolnavi de vitiligo, apar mancarimi usoare si suportabile inainte de aparitia unor noi pete sau de extinderea celor deja existente. Insa mancarimile sint usoare si suportabile si sunt localizate doar in unele zone, unde iti vor aparea petele. NU cred ca tu ai mancarimi de la V., asta ar insemna sa te trezesti cu o eruptie generalizata si brusca pe tot corpul, asta se intampla cam rar.
Multumesc mult pentru raspunsuri.Deocamdata urmez tratament pentru vitiligo: vitix capsule si gel.As vrea sa merg la un medic bun, in bucuresti, la un cabinet particular.Puteti sa-mi recomandati si mie pe cineva?Inca o data, multumesc mult!
eu il stiu pe dr. Nedelcu, te poti programa la tel. 3107885. Dar trebuie sa suni pe 1 nov. si te va programa in decembrie.
Mai are un cabinet, tot pe str. Veronica Micle, dar acolo face mai ales tratamente, si doar printre picaturi consulta. Poti incerca la 0722553734, daca gasesc timp te consulta. Costa cam 1 mil/consultatie.
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Am citit acum cateva zile pe acest forum un tratament primit de o doamna in Germania pentru vitiligo si care daduse rezultate foarte, foarte bune.Poate cineva, va rog frumos sa mi-l dea si mie?Nu reusesc sa gasesc acea sectiune in care era prezentat acest tratament.Va multumesc mult!