Am o intrebare pentru cei care deja au facut tratamentul cu lampa timp de sase luni.In perioada de pauza ce ati constatat : continua pigmentarea sau pigmentul se pierde?
…si eu am placa cam de vreo 3-4 luni aporximativ…nu am folosit’o regulat…dar am avut rezultate…si crd ca pigmentu rezista dar trebuie sa continui sa o folosesti…preventiv .parearea mea:d viticoloru asta are rolul Vitx Gel sau doar acopera petele fara alt efect:-? ast rsp:D
pt. Crisitina: dupa ce folosesti lampa 6 luni, pigmentul trebuie sa fie stabil, macar 9-12 luni. Dar la alte 6 luni o voi refolosi din nou, macar de intretinere daca nu de repigmentare. Eu nu mai folosesc lampa de 7 luni, si pigmentul e f. stabil, dar am facut multe cure de soare in acest timp.
pt. Division: gelul Viticolor are doar rol de camuflare, de vopsire, in nici un caz nu inlocuieste Vitix
ms teo:D…am vazut ca raspunzi cu mult calm la toate msg importante sau mai putin importante thnx again
am auzit ca exista un produs mai bun ca vitixu gel… si are rezultate mai bune in zona degetelor …[maini] stie cineva …a folosit? ast rsp:d
*novitil
Nu ati incercat si cu Novitil combinat cu lampa?
Daca a incercat cineva as vrea sa-mi spuna si mie. Eu am Vitiligo de 18 ani,acum am 25 si am incercat toate tratamentele posibile,inclusiv 4 ani grei de tratamente la Bucuresi pe Str. Veronica Miclea la Dr. Nedelcu(apropo foarte costisitor omul).Am renuntat pt ca era foarte toxic si am ajuns sa imi imbolnavesc ficatul. Momentan boala mea este stabila de vreo 10 ani,dar sunt foarte constienta ca poate recidiva in orice moment. Am descoperit anul trecut unguentul novitil,care are rezultate multumitoare in combinatie cu soare, dar necesita foarte mult timp liber si mult soare, asa ca m-am gandit sa-mi cumpat o lampa,dar nu stiu daca functioneaza in combinatie cu novitil pt ca la mine Vitix crema nu a functionat deloc,iar tablete nu mai pot sa iau din cauza ficatului. Astept raspunsurile voastre.
Cand se deschide magazinul de lampi, Mircea.Are rost sa achizitionez una din alta parte sau sa mai astept?
Avand in vedere ca tu ai folosi UVB , poate ne dai si sugestii care lampa ar fi mai potrivita pt. noi,cei cu BIG V.
novitil fara soare = NULL
Si cu vitix functioneaza?
La mine Vitix gel+lampa nUVB=rezultate exceptionale
hmmz…eu folosesc novotil plus lampa acum…sa vad ce rezultate voi obtine…soare nu prea mai am de unde in perioada asta a anului
buna seara
fac si eu parte din grupul celor cu vitiligo si am urmat un tratament cu laser in urma cu vreo 2 ani care a oprit boala, cel putin asa cred pt ca nu au mai iesit petele de atunci
boala o am de vreo 7-8 ani , am folosit si vitix pt cateva luni insa acuma am decis sa ma interesez mai mult despre tratamentul bolii pt ca nu am avut timp pana acum fiind mai mereu plecat
as dori niste recomandari cu ce ar fi bine sa incep tratamentul inapoi si daca vitix tablete are aceleasi influente ca vitix gel pt ca mi-ar veni mai usor sa iau tabletele decat sa masez mereu petele cu gel
a 2 a intrebare , cam cat mai costa o lampa uvb care am vaz ca a ajutat multa lume
in principiu ma intereseaza un tratament mai sigur pana reusesc sa mi procur lampa
multumesc anticipat
Vitix tablete se completeaza cu Vitix gel, deci trebuie sa le iei impreuna. Asta e, iti faci timp si iti dai cu gel dim si seara. Gelul repigmenteaza, tabletele stabilizeaza boala.
Tabletele se iau o tableta/zi in prima luna, apoi 2 tablete/zi timp de mai multe luni.
Cat despre lampa, sunt mai multe persoane pe site care iti pot spune cum au cumparat-o. Eu am dat 500 EUR, dar pe altii au luat-o la preturi de aprox 1 200 RON.
ms de raspuns
da, am citit pe site si am vazut ca printr-o anumita doamna Elena ori acum vad ca este si magazinul forumului
intrebarea este daca pretul a ramas acelasi, pt ca acelasi pret l-am obs intr un post din 2007
@am vazut ca a aparut novitil si tot se aude ca e mai recomandat decat vitix
as dori niste recomandari cum e mai bine … sa incep cu vitix gel + comprimate sau sa astept pana reusesc sa-mi procur lapma dupa care sa incep tratamentul mai in forta?
app mentionez ca am 2 pete pe fata una ceva mai mica si alta putin mai mare care e prin jurul nasului si a buzei, insa numai pe o parte a obrazului
apoi mai am niste pete pe laba piciorului si cam atat
petele de pe fata raspund bine la tratament, cele de pe laba piciorului e greu de crezut ca vor ceda.
Avand in vedere ca vine iarna, eu te sfatuiesc sa iti procuri lampa si sa incepi cu Vitix gel, deocamdata. La fata e f. bun.
dezgrop si eu acest thread.
Vreau si eu sa aflu daca se poate folosi pana la urma viticolor + lampa si daca s-a dat cineva de aici cu viticolor mai mereu si a folosit lampa direct peste
Pai viticolor este pentru camuflarea petelor…lampa pentru repigmentare…nu vad de ce le-ai folosi concomitent. Presupun ca o data aplicat pe pete viticolor actioneaza si ca o bariera astfel reducand impactul terapiei cu uvb. Poti incerca sa vezi daca se mai inroseste zona dupa o sedinta cu lampa peste o pata “camuflata”.
viticolor insa nu prezinta nici un factor de protectie din ce stiu
inseamna ca poti incerca. sa ne spui daca are efect. eu am folosit viticolor in trecut insa nu ma multumea culoarea asa ca am trecut la un fond de ten.
Salutare,
sunt vreo 6 ani de cand nu s-a mai scris aici, eu sunt la inceput de tratament cu lampa pentru niste pete in jurul gurii. Am cateva intrebari pt cei cu experienta in folosirea lampii:
- cam la cate secunde a inceput sa se inroseasca la voi pe fata? eu sunt la 60 secunde si inca nimic
- eu am inceput cu 10 secunde si apoi un pas de 15 secunde, au vreun efect negativ asupra petelor aceste sedinte intermediare pana aparea roseata?
- pe langa tratamentul cu lampa folosesc protopic 0.1% doar in zilele in care nu folosesc lampa. e ok ?
- daca pe unele zone firul de musteata s-a albit mai sunt sanse de recuperarea a pigmentului in zona respectiva ?
- care ar fi durata minima a unei cure cu lampa UVB? pot inceta dupa 2 luni daca pata nu se mai vede?
- cum s-a mentinut pigmentul la voi ?
Multumesc!
Claudiu