Am vitiligo de mai bine de 10 ani si ca toti ceilalti am incercat orice fel de tatamente fara rezultate pana anul trecut cand am descoperit ca se poate.Am aflat de unde sa imi cumpar lampa.Dupa procurarea acestei lampi am inceput un tratament forte strict cu lampa pe care o foloseam o data la doua zile si vitix crema de doua ori pe zi…mi-am schimbat regimul alimentar,multe fructe,in fiecare zi minim doi litri de apa,putin sport la fiecare doua zile si evitarea stresului…acum pot spune ca 80% din pete sa-u micsorat considerabil,altele au disparut…am intrerupt tartamentul de cateva luni,iar luna aceasta o sa-l reincep…mai am cateva pete micute… lampa am cumparat-o de pa aceasta adresa AAAABBBBB este in engleza si in spaniola…se da diagnosticul on-line…va puteti pune in contact cu doctorul care se ocupa cu aceste tratamente pentru mai multe detalii sau sfaturii… se numeste Dr. Moya… nu fac publicitate ci incerc sa ajut cum pot pe cei ce sufera de aceeasi boala…eu de aici am cumparat lampa doar ca mi s-a parut ceva cam scump…multi pupici
[color=red]
edit (motivul inchiderii): fara linkuri catre situri comerciale
Ma bucur sa aud ca ai obtinut rezultate pozitive…succes in continuare
felicitari … cat a durat tratamentul ?
cand am inceput tratamentul am inceput doar cu crema vitix in primele doua saptamani,iar apoi am combinat cu lampa…dupa doar o saptamana am inceput sa observ ca bordurile petelor au inceput sa se inchida(foarte putin)…inainte petele erau foarte rotunde,iar treptat se inchideau si nu aveau marginile uniforme ca de obicei…am urmat tratamentul aproape 3 luni…apoi am inceput lampa+soare care au continuat cu rezultatele…eram fericita cand vedeam cum unele se inchideau de tot…mai am cateva pentru ca acestea ,la randul lor erau mari,iar acum s-au micsorat,iar tratamentul nu il mai fac de ceva timp si sper ca luna aceasta sa il reiau(in total,am facut cam vreo 4-5 luni de tratament cu rezultate bune)…am vorbit cu acest doctor si mi-a recomandat sa fac pauza dupa un anumit timp cu lampa…mi-a trimis detalii cum s-o folosesc:zile,cate secunde,cum sa cresc durata timpului,iar crema tre’ sa nu renunt la ea…cand folosesti o lampa fara o crema recomandata sau special pentru aceasta boala,procesul de repigmentare este foarte,foarte lent,iar cu crema,rezultatul e mai rapid…sper sa-ti fiu de folos…m-as bucura ca toti cei ce se afla in situatia noastra sa scape de aceasta povara…multi pupici
mai sus vroiam sa scriu soare+vitix nu ‘‘lampa+soare’’…scuze
in norvegia exista pe piata,dar la negru serul care grabeste in mod considerabil repigmentarea;
are efecte secundare? … daca mai stii ceva despre el spune aici
am inteles ca serul se gaseste in norvegia si accelereaza in mod considerabil repigmentarea…am inteles si ceva de anglia,iar serul se injecteaza si nu are efecte secundare…tratamentu se face o data la doua zile timp aproape de o luna si jumatate…