Vreau sa va cer parerea. Olimpiq Stemxcell nu are eficienta si
in vitiligo ?Am citit ca acest produs reface organele sau tesuturile
care nu functioneaza corespunzator; oare nu ar ajuta si la refacerea
melaninei din piele?
Daca doriti detalii cautati pe google Olimpiq Stemxcell . Este un produs unguresc, o descoperire noua. Au rezultate foarte bune in diferite boli.
nimic nici la Stem din 2007??:(((
tehnic ar ajuta la regenerare…adica daca ai av ea rani in zonele respective…poate in curand va aparea si ceva gen unguent pe baza de celule stem.
Oameni buni, vitiligo e o afectiune care consta in PRODUCEREA DE ORGANISMUL BOLNAVULUI DE AUTOANTICORPI, CARE DISTRUG MELANINA (PIGMENTUL) DIN PIELE.
Ca un tratament sa fie eficient, trebuie sa determine corpul uman sa nu mai produca acesti anticorpi. Pana acum nu a fost inventat nici un fel de astfel de medicament.
Restul sunt doar adjuvante care trateaza efectul, si nicidecum cauza.
Olimpic Stemxcell se numara printre acestea: eventual regenereaza pielea, poate o stimuleaza sa produca pigment, dar in nici un caz nu impiedica corpul sa mai produca autoanticorpi. Pigmentul castigat va disparea rapid, cam in un an (cum se intampla dupa pUVA).
Cu tot respectul Teo chiar si teoria conform careia organismul produce autoanticorpi ce nu mai recunosc celulele responsabile de producerea melaninei si le distrug,este totusi o teorie neconfirmata inca suta la suta.Asa ca sa mergi convins pe ideea ca acest proces e sigur si singurul responsabil de aparitia petelor cred ca e o greseala.Ce te faci daca e vorba de un cumul de factori cum ar fi:zestre genetica,stil de viata,afectiuni ale tiroidei,etc.Eu tind sa cred ca nu e atat de simplu si nu pot decat sa sper ca prin uimitoarele descoperiri ale ingineriei genetice se va ajunge la cauza(cauzele)reala ce genereaza aparitia viltiligo si bineinteles de acolo mai departe se va gasi un leac universal valabil pentru toti cei bolnavi.Problema e ca nu stiu si cred ca nimeni nu poate prezice cand se va intampla asta.Sper din toata fiinta mea ca va fi curand.Pentru ca la urma urmei meritam cu totii sa scapam de idiotenia asta numita vitiligo cat suntem in viata…ca "dincolo"nu cred ca mai conteaza.Sanatate si repigmentare
In urma cu 2 ani dr Spritz era ferm convins ca autoanticorpii sunt cauza vitiligo, si nu altele cum se credea pana acum. Poate in acesti doi ani a aparut o terie nou, cine stie, si nu sunt eu la curent cu ea. Poate ne dai tu mai multe detalii, daca esti documentat.
Cine-i dr.Spritz?Unde pot citi despre el?Si hai nu te ofusca pentru faptul ca am indraznit sa nu fiu de acord cu tine.Ma gandesc asa: daca acest dr.Spritz a gasit cu siguranta cauza aparitiei vitiligo si mai ales e convins ca a inteles fenomenul perfect ar fi venit cu ceva solutii pana acum.Din pacate asa cum bine sti pe atatea alte site-uri chiar si convingerea lui Spritz-nu ma pot abtine sa-i pronunt numele,imi trezeste amintiri placute -e considerata de alti doctori ,de alti experti si aici trebuie sa recunosc ca inclin sa-ti dau dreptate,cea mai probabila cauza a aparitiei V.Dar nimic nu e sigur,batut in cuie cum se spune.Si eu sunt in aceasi barca cu tine Teo.Ce ma diferentiaza e ca eu doresc certitudini si nu probabilitati.Din acest punct de vedere cred ca mai avem de asteptat.Sanatate si repigmentare.
Spritz este un profesor doctor american, cred ca la Harvard, (daca nu ma inseala memoria). In urma cu peste 2 ani, a trambitat sus si tare ca a gasit cauza vitiligo: cauza autoimuna. Promitea ca va gasi in curand si un tratament care sa trateze cauza, lucru care a entuziasmat lumea de pe acest forum. DIn pacate in acesti peste 2 ani de zile nu am mai auzit de el. Poti sa dai un search pe forum, sa vezi ce am spus noi despre el acum mai bine de 2 ani.