ma bucur pt tine. Eu am vazut pete repigmentate cu Melaoline+soare chiar mai mari decat ale lui Iustin, tot la coate. Deci se poate.
Deny, parca ai mai pus poze cu repigmentarea de la coate??
Eu voi incerca la vara cu Vitiless+soare.
revin azi, la sfarsitul curei de 6 luni cu lampa nUVB. Am folosit lampa de 3 ori saptamana, concomitent cu unguent vitiless (primele 2 luni si ultimele 2 luni). In lunile 3 si 4 am folosit lamapa+unguent Vitix. Pe toata durata curei am luat 2, sau chiar 3 pastile de vitix/zi.
Din pacate rezultatele nu au fost remarcabile, cum au fost in 2009 (cand ma repigmentasem 99%). Am obtinut o repigmentare de 70% la obraz, si de 70-80% la pata de la ochi. Petele au fost mai mari decat in 2009, si aceasta a fost o explicatie pt repigmentarea nemultumitoare. O alta explicatie e faptul ca pielea deja s-a obisnuit cu lampa. Pe obraz mi-au mai aparut si alte pete mici, in plus fata de cele vechi, ceea ce a fost destul de frustrant.
Acum voi intrerupe tratamentul cu lampa pt cateva luni, dar voi folosi Vitiless pt ca vine primavara. Eu cred ca, daca am perseverenta, repigmentarea va continua.
fratilor eu am de 18 ani vitiligo la inceput am folosit meladinina si raze ultra plus dermovat dar am renuntat nu au dat rezultate daca stiti un tratament care are o eficacitate buna spuneti mi si mie am sa incerc si eu cu novitil
teo, vitiless este cel care a inlocuit novitil? da rezultate? as vrea sa il incerc si eu …merge combinat si cu melaoline?
pai vitiless e o crema melaoline pastila efectul lor nu este asemanator nici in cel mai mic grad deci se pot folosi fara problema in combinatie. Eu asa vreau sa incerc
Teo nu,nu am mai postat eu poze…nu stiu cum .ce ma sfatuiti sa iau daca cu melaoline nu dau nici un rezultat petele de pe picioare si de pe maini .sa incerc cu crema vitiless?ea merge combinata cu solar?
Vitiless a inlocuit Novitil .
Eu zic ca merg f bine Melaoline cu Vitiless gel, ambele se folosesc in combinatie cu soarele. E o combinatie f tare, daca nici cu asta nu obtii repigmentare, nu stiu cu ce ai mai putea obtine.
Merge si solarul, dar cu masura. El are o gama de radiatii mult mai mare decat lampa nUVB, si e nociv.
Decat Melaoline+solar mai bine Melaoline+ soare, dar nu uita in ambele situatii sa iti pui ochelari de soare de marca (cu filtru nUVB si nUVA)pt toata ziua; Melaoline iti sensibilizeaza si retina, si daca stai in soare fara ochelari te poti trezi cu afectiuni ireversibile ale retinei.
o sa imi fac comanda la gel saptamana viitoare cred …dar o sa il combin cu melaoline si solar…la soare nu am unde sa stau,mai ales ca eu am pe tot corpul extinse petele…
solarul nu este chiar asa de eficient, si e cam greu sa stai de 2 ori/zi la solar.
Pe brate si maine poti sa iti dai cu Vitiless dimineata si seara, si sa iesi prin soare.
Astazi am primit si eu gelul vitiless, comandat de pe site-ul dermabest.ro. Produsul mi-a fost inmanat personal in Bucuresti, de catre un cunoscut al domnului care raspunde la tel de contact de pe acest site. Stiam din ceea ce am mai citit pe acest forum ca acest produs nu are termenul de garantie scris, insa a inceput sa-mi fie frica acum sa-l utilizez. Ma gandesc sa nu-mi fac mai mult rau decat bine, in caz ca acest produs este unul contrafacut. Mentionez ca l-am intrebat pe d-l de la firma de garantie si mi-a spus doar ca termenul de valabilitate este de 6 luni, de la data desfacerii produsului, insa pe produs nu scrie nimic de genul acesta si nici nu sunt sigura ca nimeni nu l-a mai desfacut inaintea mea. Produsul l-am primit in ambalajul inscrisptionat cu “Olga Florea”.
Va rog, spune-ti-mi cum arata produsul vostru.
Teo, te rog, stiu ca tu ti-ai mai comandat. Crezi ca produsul este unul original? Nu ai indoieli?
Eu nu pot sa-l compar cu novitil, pentru ca nu l-am folosit, nu stiu cum arata…
Va multumesc.
la mine scrie ca termenul e de 3 luni de la desfacere. Era sigilat, si arata ca in pozele de pe site-ul lor (cutie alba cu verde). Are un aspect gelatinos.
Rau nu are cum sa iti faca, e un produs natural. Eu zic sa il folosesti cu incredere, de 2 ori/zi: dim 30 min de stat in soare, si seara alte 25-30 min de stat in soare.
Cat timp te expui la soare, sa iti dai cu crema de protectie pe portiunile sanatoase, si cu Vitiless pe cele bolnave (adica cu pete). Imediat ce au trecut cele 30 min, iti dai cu crema de protectie si pe zonele cu pete, si pleci din soare.
Expunerea la soare se face dim intre 5.30-8.30, si seara cu o ora inainte de apusul soarelui (acum intre orele 20.15-21.15)
Buna anne, poti sa-mi dai si mie link-ul pentru Novitil pe privat. App. si eu sunt din Baia Mare. alinamatesan@yahoo.com
Si chiar asta am facut: am continuat cu Vitiless+lampa, sau Vitiless+soare. Din pacate rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor: repigmentarea pe obraz a continuat, dar in ritm scazut. Acesta ar fi fost si rezultatul daca foloseam numai lampa+vitix, sau soare+ Vitix.
Pe mine Vitiless nu m-a ajutat decat poate in mica masura, la inceputul curei.
Buna seara .as vrea sa stiu dacă acest forum mai este activ
As vrea sa stiu daca cineva vede ce tastez
Eu cred ca se observa cu ochiul liber faptul ca forumul este activ. Nu e musai sa primesti raspuns la mesaje date unul dupa altul intr-un interval de cateva minute. Daca ai o intrebare legata de subiectele dezbatute pe acest forum in mod sigur vei primi raspuns.

As vrea sa stiu daca cineva vede ce tastez
Normal ca vedem ca testezi.
salut)
da, Pompieru.