Noutati...

Salutare tuturor.Dupa o lunga perioada de inactivitate,timp in care am ramas si fara cont :laughing: am revenit .
Am lasat sa treaca timpul fara sa ma mai interesez de noutatile aparute sau sa incerc noi tratamente pentru ca am avut o perioada linistita din punctul de vedere al bolii.Se pastreaza aceasta perioada si in prezent,dar e umbrita de niste fire albe care mi-au aparut acum si in barbie :cry: Am o pata acolo.Insa ultimul strat de piele nu e depigmentat.Ma deranjeaza destul de tare incidentul si as vrea sa stiu daca cineva sa confruntat cu aceasta problema si a rezolvat-o.Daca tin bine minte,zipper avea o astfel de problema,ma scuzati daca gresesc.
In rest,as fii interesat de posibile tratamente care ar fi aparut intre timp.

Da am avut ţi încă am.
Pe faţă petele sunt însoţite de păr alb. De fapt pe bătbie, simetric.
Am rezolvat pata dar nu în totalitate smulgând cu penseta firele albe, apoi am folosit tinctura de ţelină extern. În paralel am folosit vitix gel plus soare sau lampă. Rezultate am obţinut în 3 luni , atunci au apărut primele fire negre de păr care în prezent ocupă o marewsuprafaţă. Problema este că am o altă pată pe barbă simetric tot cu fire albe. Încerc să o tratez la fel. Firele de păr smulse din rădăcină sunt destul de lungi uneori de 2-3 mm ceea ce mă duce cu gândul la o afecţiune destul de complexă. Firele smulse din rădăcină cresc destul de greu . Eu întâi am obţinut o repigmentare a pielii şi apoi au apărut fire negre.

Inteleg.Metoda cu penseta am folosito si eu .Insa e destul de dificil si dureros.Unde pot gasi tinctura de telina?Mie,mai demult o dna dermatolog mi-a dat ptr firele albe o lotiune revulsiva.Eu am si pe scalp din pacate.Au trecut cat au trecut dar la un moment dat nu am mai folosit lotiunea.Ar fi foarte imbucurator daca as putea obtine rezultate cu tinctura de telina:).
Mai am o intrebare.Am o pata langa spranceana,e veche dar m-am gandit ca ar fi foarte bine daca as putea scapa de ea,dat fiind faptul ca m-as putea trezi si acolo cu fire albe si ar fi ultimul lucru pe care mi-l doresc.Ce metode functioneaza mai bine in aceasta zona?

Tinctura de ţelină se poate procura de la orice farmacie. Eu mi-am preparat-o singur după o reţetă de pe net (se găseşte în multe părţi).
Chiar dacă pe multe site-uri scrie că dacă ai fire albe nu mai este nimic de făcut, nu este aşa, ţi-o spun din experienţă proprie. Se pigmentează mai greu dar se poate. În acelaşi timp am folosit vitix gel plus lampă.

Vesti foarte bune.Mersi mult.Sper sa obtinem rezultate cat mai bune.Tincura e buna si ptr restu petelor?Picioare,etc…am avut rezultate cei drept slabute ,si pe picior.

Tinctura e buna pentru tot corpul.

Multumesc mult pentru informatii :slight_smile: