uitati ce am gasit… un site dupa care se poate comanda melaoline. e taxa maricica, dar daca cumperi cel putin 2 cutii se renteaza…
scuze administratorilor pentru plasarea site-ului…vreau doar sa stiu daca ati mai auzit de el si daca vi se pare in regula. mersi
luna trecuta a cumparat o cunostiinta , melaoline’’ din grecia, esti sigura ca a vrut sa-ti cumpere?
se fabrica sigur…si in spania este ieftin
stiu si eu pe cineva care si-a luat luna trecuta melaoline din grecia…deci creca se mai fabrica
Buna! Sunt Olena, noua pe forum dar o veche depigmentata. Am o mare rugaminte: stie cineva daca ar fi eficient sa folosesc melaoline dar sa nu ma expun la soare? Stau suficient de prost cu vederea pentru a-mi permite sa risc. Multumesc pentru raspuns si urarea noastra “Repigmentare rapida!”
pai eu stiu ca melaoline ar mari eficienta expunerii la raze…sensibilizand mai mult pielea…fara expunere nu ar avea efect in tratarea vitiligo. Asta e doar parerea mea…nu am folosit si nici nu am citit prospectul de la melaoline ca sa spun ca sunt in tema.
pt melaoline sunati la xxxxxxxx
edit: mesajele publicitare sunt interzise
Melaoline fara soare nu are nici un fel de efect, il iei degeaba.
Daca stai prost cu vederea, incearca Protopic unguent +soare pe timpul verii si Vitix+lampa nUVB pe timpul iernii. Acestea sunt unguente, nu sensibilizeaza si ochii, e suficient sa iti acoperii ochii cu o pereche de ochelarii cu lentile negre, cu filtru UVA si UVB.
teo, iti multumesc din suflet pentru amabilitatea de a-mi raspunde. Am citit pe forum si pun baza pe sfaturile tale. Mai am o mare rugaminte: poti sa-mi spui de unde as putea procura lampa? Dupa cele citite, trag concluzia ca e utila, cu toate ca eu am incetat de mult sa mai cred in minuni. Oricum, sunt dispusa sa mai fac o incercare iar tie iti admir perseverenta. Multumesc!
Merci de complimente. Asta e rolul meu pe site, sa ajut, nu sa incurc.
Lampa e cel mai bun tratament pt aceasta boala la ora actuala. Fara ea, nu ma mir ca nu ai avut rezultate prea mari.
Deci eu zic sa ti-o procuri, si sa o folosesti timp de 3-6 luni, apoi 6 luni pauza. Deasemenea, nu ar fi rau sa iti comanzi si Novitil, pe care il poti combina cu lampa (desi eu stiu ca e mai bun in combinatie cu soare).
Eu mi-am procurat lampa de pe un site din Australia, a fost peste 500 EUR. Dar mai nou a aparut in Romania cu 300 EUR, si-au cumparat-o colegi de pe forum. Poti sa il rogi pe Moonwalk sa iti de un mesaj privat sa iti spuna de unde o poti lua din Romania, sau o poti comanda si pe ebay.
Novitilul se comanda de pe site-ul firmei Dermabest.
Succes!
mai greu cu mesajele privat pe acest forum…
mai bine imi trimiti un mail sau dai add pe messenger la acest id d_georgecatalin@yahoo.com si vorbim acolo pentru ca sa nu fac publicitate pe acest site…desi nu inteleg de ce e regula asta pentru ca nu e niciun magazin aici si nici nu va fi. Cei care vor sa dea ajutor ar putea face asta fara a fi nevoie sa recurga la fel si fel de metode. Publicitate ar fi daca as vinde eu respectivul produs dar din moment ce doar ofer detalii despre o clinica de la care se poate achizitiona lampa nu vad de ce nu ar fi ok…
pentru melaoline