Buna ziua,
Are cineva idee de unde se poate procura Melagenina si cam la ce pret?
Multumesc anticipat,
Mirela
Melagenina e un remediu controversat si pentru ca are la baza placenta umana deci nu cred ca va fi avizat vreodata de Ministerul Sanatatii din Romania sau din alte tari ale UE. Ceea ce mi se pare interesant este ca in ciuda provenientei lui dubioase, dintr-o tara comunista (Cuba) este un medicament care realmente are rezultate bune in tratamentul vitiligo.
Exista doua variante
Melagenina - necesita expunere la UV
Melagenina plus - nu necesita expunere UV
Cica se consuma cam 1 sticla pe luna, fiecare sticla continand:
- 50% extract alcoolic de placenta umana
- clorurura de calciu 100 mg
din ce inteleg eu, mecanismul cremei functioneaza similar cu cel al pseudocatalasei
Pret: in Cuba
- pentru straini sticla de 235ml:27 $ + pretul consultatiilor
- pentru cubanezi 5 sticle la 1$
Unde poate fi gasit medicamentul:
C U B A :
Centro de Histoterapia Placentaria
Calle 18 No. 4302 e/ 43 y 47. Miramar. Playa.
La Habana, Cuba
Tels: (+53-7) 24-2524, 24-1756. Fax: (+53-7) 24-1757
WEB: www.histoterapia-placentaria.cu
U K R A I N A : farmacie
Street: Krasnozvezdniy Prospekt 17, Kiev
Probabil singurul motiv bun sa devii cetatean cubanez
de obicei orice asa-zis medicament minune are efecte negative, unele chiar grave. asta nu are nici unul? daca e asa, dau o fuga pana in ucraina
Ai gasit Melagenina in Ukraina? A functionat? Eu ma gandeam sa ma duc in Cuba in vacanta si sa incerc si acet tratament. Ati mai auzit despre cineva care sa fi incercat tratamentul cu Melagenina?
Daca am putea cumpara si aici ar fi super…pacat ca nu se importa
Referitor la melaginină, pe site-ul ce recomandă novitil, este şi pe pagina oficială a acestui site, scria la ,mărturisiri" sau cum să traduc testimonials,
că nu ar da rezultate. Aşa zic cei de acolo care s-au tratat cu novitil.
Oricum din puţinele mărturisiri a celor ce s-au tratat cu novitil, dintre români , pe care le-am citit aici s-au pe alte ste-uri rezultă că e bun.
Referitor la subiect , la melaginină, eu cred că ar da rezultate. Medicina cubaneză este destul de bună, chiar la vârf în unele domenii, deoarece are parte de cobai fără drepturi şi pretenţii financiare în cazuri grave. La fel se întâmplă în China , ce rezolvă multe maladii prin intermediul celulelor suşă , sau cum a fost institutul Ana Aslan din Romănia. Apropo cei din capitală, ne puteţi da ceva referiri la gerovital, Institutul Ana Aslan etc. , am citit pe un alt forum că la o persoană i s-ar fi stopat boala în urma unei cure cu produe gerovital ( în urmă cu 30 de ani când produsele erau originale).
Sănătate şi răbdare,