Salutare la toata lumea,
ma bucur sa vad domeniul acesta inregistrat, ma batea si pe mine gandul prin 2004 dupa ce am gasit situl american vitiligosupport apoi am lasat-o balta. Felicitari!
A venit vara si iar incepe nebunia, disperata fiind de soarele asta pe care nu pot sa il evit am revenit la o idee mai veche de a cumpara niste material cu protectie UV pentru a confectiona niste hainute, asa pentru noi cei mai sensibili la soare.
Materialul este disponibil in australia( prea departe) si in america din cate am vazut. exista si o fabricuta in cehia dar nu am detalii.
A incercat cineva pana acum acest tip de material ?
Io tare as face o comanda.
Inca odata , felicitari pentru situl de care … chiar e nevoie.
Buna Andreea,
bine ai venit. Materialul acela trebuie sa fie bun, nu are cum sa fie prost. Insa sa stii ca o protectie f. buna o confera materialul sintetic (tip nylon), care e mult mai ieftin. Dezavantajul este ca nu absoarbe transpiratia, insa la protectie e mult mai bun decat cel de bumbac. De fapt haniele de bumabac nici nu sunt recmandate vara pt. cei cu v. pe corp, pt. ca aprox. 50% din raze trec prin material.
Acum tu decizi daca iti comanzi materialul din Cehia sau folosesti unul local, (.ex. un amestec de nylon si viscoza).