marea moarta

Buna, am 24 de ani si am vitiligo de 14 ani, timp in care am incercat toate tratamentel posibile dar singurul care a dar ceva rezultate a fost melaoline+ soare. citind mesajele voastre mam gandit ca imi voi achizitiona si eu lampa ca sa incerc sa duc la sfarsit ce am inceput cu soare si melaoline. In aceasta vara am fost la marea moarta pt ca cineva mia zis ca ar exista acolo un tratament cu niste pestisori mici care se lipesc de piele si ca astfel vitiligo ar fi tratat definitiv. Am fost la marea moarta dar nu am gasit nici o clinica care sa foloseasca un astfel de tratament, dar sunt clinici care au tratamente pt vitiligo. Eu am fost la o astfel de clinica dar nu mi-au garantat vindecarea si imi cereau peste 2000 $, asa ca am preferat sa stau mult la soare si in apa. Intradevar au aparut si ceva picmentii dar sunt convinsa ca era mai bine daca foloseam si melaoline in aceasta perioada. Daca cineva stie ceva legat de tratamentul cu pestisori care se foloseste si in psoriasis sa ma anunte si pe mine.

Tratamentul cu pestisori se foloseste in Psoriazis: practic bolnavul e bagat in apa cu pestisori (un fel de pyranhia) si acestia ii mananca incet-incet, eczemele de pe corp. Dar in Vitiligo nu are efect, ce sa mance pestisorii?? Petele albe?? E imposibil.
Tratament cu pestisori nu exista pt vitiligo.

mai stii…niste pestisori aurii magici … off
macar e bine ca a spus despre acest tratament…mereu aflam lucruri noi…cine stie poate intr-o buna zi apare si acel tratament miraculos care sa ne lecuiasca pe toti… :smiley:

si eu am asteptat un timp tratamentul miraculos, dar cand am vazut ca nu mai apare, am inceput sa ma descurc singur.