Lampa UVB

Stiu ca mai sunt alte topicuri deschise cu acelasi subiect.Am vitiligo de vreo 2 ani dar doar pe pleoape.Am doar 14 ani si mi-e foarte greu cu ele.Acum mai bine de 6 luni am fost la dermatolog unde doctorita mi-a recomandat vitix.L-am cumparat, la inceput si-a facut efectul dar apoi a incetat.Am terminat cele 6 luni de zile si am continuat sa ma dau cu gel deoarece am observat ca, daca nu o fac petele se extind.Am intrat de curand pe acest site si as dori sa-mi cumpar si eu lampa.Problema e urmatoarea:daca nu si-a facut gelul efectul de unul singur cu lampa poate functiona?

lampa merge si fara gel…gelul daca ai lampa este foloosit pentru a grabi repigmentarea si pentru a nu reaparea/extinde petele.

daca sti cat costa te rog trimite mail pe "dany_family@yahoo.com. mersi. :laughing: :smiley: :laughing:

lampa sau gelul? daca vrei detalii despre lampa nUVB iti pot trimite un mesaj cu detaliile.

Lampa costa 15 mil. lei, si gelul aprox. 1,2 mil. lei.
Lampa se foloseste de 3 ori/saptamana, si gelul de 2 ori zi (dim. si seara).
Personal ti le recomand pe amandoua!

de unde pot cumpara lampa si gelul, acela _ lasa-ti si mie un mesaj va rog! sau un email pe adrian_badboy2006@yahoo.com