auziti?
n-ar fi bine sa facem un fel de asociatie? ma rog ceva de genul intalniri unde sa discutam fiecare ce a mai auzit nou, ce tratamente se practica…etc.
pe net cred ca e mai greu.
plus ca daca vezi in jurul tau mai multi oameni cu vitiligo capeti mai multa incredere in tine si poti sa te manifesti liber fara sa ai vreo inhibitie.
astept pareri
e o idee, chestia e ca nu suntem toti din Buc., e mai greu sa ne intalnim.
Cum ziceti, hai sa va vad cum va organizati.
Interesanta ideea sa ne intalnim mai multi la o vorba, sa ne cunoastem si in realitate nu doar pe forum. Se va creea o comunitate dincolo de cea on-line. Eu sunt din Suceava, dar daca stabilim toti sa ne intalnim undeva, voi veni
ok atunci…insa trebuie sa vedem daca toti sunt de acord si apoi sa venim cu ideei de organizare
Eu sunt de acord da’ nu pot sa vin ca nu mai sunt spatiul romanesc . Doar daca aflu ceva noutati de prin parti americane va tin la curent desigur.
Pai spuneti cand sa ne intalnim, intai noi cei din Buc., si ne intalnim.
Sigur, e foarte buna ideea unei intalniri.
Intr-un cadru organizat fiecare ar putea sa prezinte un tratament, rezultatele unui studiu sau chiar o poveste personala de succes.
Voi reveni in curand cu detalii.
Si pe mine ma intereseaza o asociatie. Ma gandeam nu numai la intalniri intre cei cu aceste probleme, dar si la o campanie de popularizare si prezentare a bolii.
Pana acum 4 luni cand a fost diagnosticata fetita mea nu stiam nimic despre vitiligo. Acum am aflat o gramada, dar imi dau seama ca majoritatea oamenilor nu stiu nimic. Ma gandesc ca pana va creste fiica mea as putea incerca sa schimb cumva privirea oamenilor asupra acestor probleme. Acum e inca prea mica ca sa o deranjeze, dar va creste.
Anuntati-ma si pe mine daca se hotaraste ceva.
Foarte buna ideea cu mediatizarea bolii. Nci eu nu stiam nimic de aceasta boala, majoritatea oamenilor nu stiu ce e. Daca nu ma insel, cu un proiect bun se pot atrage si fonduri europene pentru aceasta campanie.
Ma faci sa rad cu fondurile astea europene. Nici in America nu se prea atrag bani pt. aceasta boala, si tu vrei sa se atraga la noi…incer ma indoiesc!
Atunci inseamna ca m-am inselat
CE faci Nutz? Cum iti mai merg treburile?
Stii ce m-am gandit eu? Am vazut ca esti optimist si nu te sperie boala asta, asa ca eu zic ca poti renunta la biomelatonina in favoarea unei pastile de Vitix in plus. Biomelatonina are rolul sa te linisteasca daca iti apar pete noi, sa nu te panichezi. Tu oricum nu esti panicat, ba chiar optimist. Daca stai bine si cu somnul, chiar ca nu are rost sa iei biomelatonina. Mai bine iei un Vitix in plus/zi. Asta e de baza, biomelatonina e adjuvant!
e foarte tare ideea
Aloha tuturor! Salut teo! Biomelatonina nu am mai luat de o luna cam, pentru ca si asa am prea multa pofta de somn Iar cu inca o pastila de Vitix nu stiu ce sa spun. Poate am sa incerc pe viitor cand voi sta mai bine financiar. O zi buna.
Nutz, ce mai faci mai baiatule, nu mai dai nici un semn de viata? Sau te-ai vindecat de boala asta si nu mai vrei sa auzi de suferinzii de rand??
Nici nu m-am vindecat, nici nu e vorba ca nu mai vreau sa aud de suferinzii de rand (ce mai debitezi si tu ) Doar ca dau mai rar. La sfarsitul lunii am sa vin iar in Bucuresti, si ne revedem. Mai vine careva sa ne intalnim?