Au trecut 5 luni de cand m-am apucat de tratamentul cu lampa nbUVB.Am obtinut si rezultate,zic eu bunicele,avand in vedere ca petele mele sunt mai vechi.Acum,daca am vazut ca tratamentul poate fi continuat si dupa cele 6 luni,sunt curios daca pot imbunatati cumva tratamentul pentru a obtine rezultate mai bune.Pe parcursul celor 5 luni,nu am folosit Vitix tablete,iar Vitix gel doar partial.Credeti ca m-ar ajuta Vitix tablete sau alte vitamine?Eventual sa incep un alt tratament?Sunt foarte optimist,iar boala s-a stabilizat dupa inceperea tratamentului UV.Astept sfaturile voastre.
Ai putea incerca cu ginkgo biloba. La mine s-au repigmentat mai repede petele. In paralel poti luas si vitix tablete dar recomand gelul.
Sau daca vrei ceva mai experimental ia pastile cu levamisol …glumesc, inca astept sa imi raspunda persoana care zicea ca s-a repigmentat cu ajutorul acestor pastile.
Succes in continuare
vezi ca am postat la subiectul levamisol , ei de la decaris nu se moare daca il iei cum trebuie, nici nu l-am luat mult .
Koreanu, poti sa iei si Vitix tablete si Vitix gel paralel cu folosirea lampii nUVb. Sa stii ca Vitix tablete au rol si in repigmentare, nu numai in stabilizarea bolii.
Sau, in loc de Vitix tablete, poti incerca cu melaoline. Se iau cu 2 ore inainte de expunerea la raze.
Melaoline nu prea am de unde sa-l procur.Si am inteles ca e destul de toxic.Si nu ar fi problema daca as lua melaoline ,avand in vedere ca la mine o sedinta dureaza putin peste o ora ?In
principal Vitix tablete…?
atunci incaerca cu Vitix tablete. In prima luna 1 tableta/zi, apoi 2 tabelte/zi timp de 6 luni. Renuntarea la tablete se face tot treptat, adica scazi la o tableta/zi, apoi nu mai iei deloc.
eu am fost descurajat cand am citit p prospectul la vitix tablete ca sunt numai vitamine… si mi se pareau scumpe…70 ron pt 2 saptamani… dar daca voi spuneti ca folosesc… o sa reiau tratamentul