Dati-mi o mana de ajutor!!!

Vitix tablete se gaseste pe acolo ?

Da se gasesc 40 euro costa o cutie

pentru mino
cred ca asta cautai, nu ?
uita-te pe pag anterioara sa afli mai multe detalii
si eu am comandat crema si tb, pt crema iti trebuie reteta, pt tb nu ca sunt naturiste, pretul lor este in jur de 25-30 euro fiecare.

Buna! Daiana, multumesc mult de tot! Am cautat acest subiect si nu l-am gasit: iti multumesc mult., mi-ai fost de mare ajutor.!

buna mino
ieri mi-a ajuns medicamentele si din pacate sunt mai scumpe de cat mi s-a spus : crema si tab fiecare costa 54,ceva deci 55 euro .(iti spun exact pretul de pe cutie)
scuze de informatie eronata.

mya, te rog daca mai intri pe site sa dai un semn.
Am inceput tratamentul ,pe care l-ai trecut aici, de 10 zile si am niste reactii adverse (cred ca de la tablete…) care nu sunt trecute pe prospect, vroiam sa stiu daca si tu ai patit la fel

Buna Daiana,
eu nu am avut reactii adverse, cum se manifesta ele?As vrea sa stiu daca ai luat exact tratamentul despre care ti-am spus.Eventual poti ca imi trimiti prospectul de la medicamente si de la unguent.Si te rog sa imi spui exact cum se manifesta.

ceau Mya
ma bucur mult ca ai raspuns, am inceput tratamentul scris de tine pe site (CAROTABEN tb si unguent ECURAL) din data de 20.11.2007 , iau 3tb/zi si seara ma ung cu ung.(tabl nu trebuies luate la intrevale exacte de ora,nu?), dar nu pe toate petele caci nu o sa imi ajunga unguentul 2 luni; mi-a fost trimis un ung de 100 si 2 cuti, deci am calc sa imi ajunga 2 luni, daca nu vad nici o pigmentare o sa renunt…tu ce zici…oricum e destul de costisitor tratatamentul, dar daca merge , nu mai conteaza.

Nu stiu de ce farmacistul din germania care a eliberat reteta a spus ca cu ECURAL nu este voie sa te dai perioada lunga, de fapt si in prospect scrie ca sa nu depaseasca 20% din suprafata corpului si daca se depeseste 3 luni trebuie neaparat sa vb cu medicul, ca intra in circulatie, sau este absorbit si de placenta la femei gravide,eu ma gandesc cum ma dau in jurul gatului sa nu imi afecteze ceva…nu stiu .
Mai am o intrebare legata de regimul alimentar : carne de porc, de vita, zahar, branza, nu ai mancat de loc?
daca poti sa mai imi spui cate ceva despre cum ti-au aprut primele pigmentari, si ma gandesc daca nu era mai bine vara sa incep trat.?
merci

Carne de porc si zahar nu e bine sa consumi in boala asta, iti fac rau si de multe ori ingreuneaza aparitia rezultatelor. Trebuie sa te abtii macar cat urmezi tratamentul.

atunci spune-mi ce mananci tu ca eu nu stiu :angry: ce sa mai mananc, un astfel de regim nu il pot tine o perioada prea lunga pt ca este prea drastic, mai ales ca eu sunt f slaba,…

Nu stiu ce sa iti spun.Niciodata nu am avut astfel de probleme cat am luat tratamentul.Iar in legatura cu unguentul, eu am prospectul tradus acasa, ti-l pot trimite si tie daca te ajuta dar eu m-am uns cu unguentul o perioada destul de buna de timp si mie mi l-a prescris un medic din Germania cand aveam vreo 12 ani, deci nu cred ca daca era asa toxic mi l-ar fi prescris.Iti spun sincer eu nu am avut nici un fel de probleme cat am luat tratamentul.Dupa o luna de zile de cand iei tabletele sa le reduci la una pe zi.Am sa caut acasa sa vad unde am prospectul tradus si o sa il citesc mai bine.Dar tu esti sigura ca sangerarile pe care le ai sunt din cauza tabletelor?

au aparut imediat dupa prima zi si evident ca asa am facut legatura(nu am mai patit asa ceva pana acum)
te rog daca ai prospectul tradus sa mi-l trimiti si mie, ori aici pe site , ori iti dau e-mail-ul meu. Eu credeam ca tot cate 3tb pe zi trebuie sa iau, tu spuneai ca vara trebuie cate 5-6 pe zi de aceea credeam ca voi continua cu 3 si nu cu una
Tu acum nu mai ai deloc pete? nu au mai aparut de cant te-ai tratat? si in ce an a fost?

Daiana… daca era vara cand ai inceput tratamentul trebuia sa iei 5 pastile la inceput si apoi sa le reduci la 3 pe zi.Iar iarna inepi tratamentul cu 3 pastile si le reduci la una pe zi.Ar fi bine sa mergi sa-ti faci un control, nu cred ca de la medicamentele astea ai probleme.Mie de cand am facut tratamentulnu mi-a mai aparut nici macar o pata.

[b]

nu prea inteleg dupa cat timp sa reduc , dupa prima luna, sau treptat ;si daca tr se prelungete si vara atunci trec da la 1tb /zi la trei?
tu initial ai scris [/b]:era vara atunci asa ca luam cate 5 pastile pe zi si ma faceam seara su unguentul respectiv(o data pe zi).Am urmat acest tratament pana in toamna, apoi am redus tratamentul la doar trei pastile pe zi pana cand petele s-au facut tot mai mici, iar la un moment dat nici nu se mai vedeau doar ca stiam eu locul unde erau.Dar m-am tinut de tratament si am luat medicamentele in fiecare zi.
deci toata vara ai luat 5 tb si toamna 3 , eu de ce sa trec imediat pe una?
acum mai iei tratament?[/b]

Poti sa-mi spui te rog adresa medicului din Germania?

Maya, plec in Germania in iunie. Nu stiu decat engleza,te rog spune-mi ca sa caut, ce doctor sa caut dermatolog ?
Pot pleca din tara cu reteta pentru cele 2 medicamente scrise de tine?

Alexandru, ai fost in Germania la medicul dermatolog indicat de Mya?

…de unde se procura lampa asta?

Ti-am trimis un mesaj privat

Buna tuturor! Mi-am cumparat vitix gel si am inteles ca da rezultate impreuna cu soarele… vroiam sa va intreb daca dupa ce ma dau cu vitix, inainte de a iesi in soare trebuie sa ma dau si cu o crema de plaja? ca pe prospect scrie ca poti folosi si o crema sau machiaj. nu e riscant sa ma expun in soare fara nicio crema? Multumesc mult