Daivobet

Buna, sunt Cristina.
Am si eu o intrebare? A folosit cineva Daivobet? Eu sufar de vitiligo de ceva timp, dar pana acum nu am incercat mai nimic. De curand am fost la un dermatolog, care mi-a recomandat acest produs, pe care vreau sa il aplic local sa vad daca da rezultate.Cu toate acestea, am unele retineri pt. ca am citit ca de fapt se da pt. psoriazis.Imi poate spune cineva ceva?

si lampa nUVB se foloseste si in psoriazis, si alte medicamente. E corticosteorid, nu??

Nu cunosc amanunte despre acest medicament, tocmai de aceea am incercat sa aflu detalii de la cineva care l-a folosit sau care stie mai multe in domeniu.

E aceiasi treaba cu Daivonexul sau Dermovate-ul, numai ca probabil e comercializt sub alta marca si are eventual alta concentratie.
Poti sa il folosesti in alternanta cu Vitix, adica dim, iti dai cu Vitix, seara cu Daivobet, timp de o luna. Apoi numai cu Vitix inca o luna, s.am.d. NUmai ca nu au rezultate spectaculoase, si deobicei efemere, dar tu incearca.

Iti multumesc mult pt ajutor .O sa incerc sa le folosesc pe o zona mica sa vad ce rezultate am. Sper sa ma ajute.

succes

si mie mi-a recomandat medicul daivobet, dar nu s-a schimbat nimic, asa ca nu l-am mai folosit :laughing:

Eu pana la urma nu am mai incercat Daivobet.Am mers doar pe vitix gel-mai am un pic si fac 6 luni, dupa care ma opresc-asa am inteles ca se face.In paralel de vreo patru luni folosesc si lampa, cu care am sa continui , fara vitix, pana la 6 luni.Rezultate…BUNICELE…dar mai am 2 luni de lampa…si inca mai sper la un BINE.