Imi poate spune si mie cineva cum se foloseste Melaolinul?Am 10 cutii primite din grecia si prospectul e in greaca.Am tot cautat un traducator dar fara rezultat.
Multumesc!
Imi poate spune si mie cineva cum se foloseste Melaolinul?Am 10 cutii primite din grecia si prospectul e in greaca.Am tot cautat un traducator dar fara rezultat.
Multumesc!
Pastilele se iau in functie de greutate. Daca ai intre 50 - 60 kg iei 2 comprimate, o zi da una nu si stai la soare incepand cu 5 min. Si apoi cresti treptat perioada de expunere. iar daca ai peste 60 kg iei 3. Comprimatecare se iau in mod obligatoriu cu lapte pe stomacul gol,dupa care mananci bine,iar dupa 2 ore se sta la soare. Eu zic ca cel mai bine astepti vara viitoare,pentru ca solarul nu face bine.Sau poti face puva la un cabinet.
merci.
Melaoline e un psoralen (sensibilizeazapielea inainte de expunerea la soare), asa ca eu zic ca doar vara e eficient.
La pUVA se foloseste mai mult Oxoralene (solutie sau pastile, depinzabd de cat de mici sau mari sunt leziunile).
Dar nu e toxic melaolinul?adica ce reactii adverse are?
Normal ca e toxica, e chimica si e toxica bine, dar in viata mai si risti!
Andrei, dar tu esti sigur ca iti trebuie 10 cutii de Melaoline? Nu vrei sa vinzi vreo 2?? Ce zici?
Teo, daca ai nevoie de cateva cutii de melaoline, iti pot da eu. Am cumparat cateva din Grecia si nu le-am folosit pe toate asta vara.
Multumesc Kitty. Chiar as vrea vreo 2-3 cutii, e un tratament pe care nu l-am incercat pana in prezent si mor de curioziotate sa vad ce rezultate are.
Adresa mea de mail este hieronymus2006@yahoo.com, te rog sa ma contactezi si discutam detalii pe mail. MUltumesc mult.
kitty, atunci lasa-mi un mail sau un ID sa te contactez eu (in caz ca nu te-ai razgandit cu melaoline). Merci mult.
teo, ti-am trimis un e-mail.