cum e mai eficient tratamentul cu vitix gel?

am vitiligo si mi s-a prescris vitix gel si vitamina E,insa sunt confuza in legatura cu expunerea la soare in urma aplicarii gelului.dermatologul mi-a interzis expunerea la soare pt. cel putin 2 ani ,dar am studiat pe net multe cazuri care s-au tratat in combinatie cu expunerea la soare sau lampa nUVB.as dori sa aflu cum e mai eficient tratamentul.in prezent fac doar bioenergie.la mine boala e ereditara,mama mea avand-o de 34 de ani,s-a tratat dar fara succes ,iar acum e depigmentata cam pe 80 %din suprafata corpului.speram sa nu trec niciodata prin ce a trecut mama mea,stiu cat e de complexata si acum dupa atatia ani.mentionez ca la mine petele sunt pe maini si in jurul ochilor si se extind pe zi ce trece.

Unii medici interzic expunerea la soare, si chiar recomanda folosirea unor creme de protectie cu factor de protectie foarte ridicat (50+). Altii nu au nimic impotriva cu expunerea la soare, si o recomanda in tratamentul cu Vitix gel. Cert este ca Vitixul gel este mai eficient daca se face si expunere la soare. Dr. Nedelcu de ex. recomanda expunerea la soare, dar acum depinde si de fiecare individ cum tolereaza soarele. Tu iei doar Vitix gel si vitamina E, sau mai iei si altele (vitix pastile, coenzima Q10, biomelatonina, magneziu)?

Draga Patricia,

Vitix-ul gel e mult mai eficient daca stai in soare, dar sa stai cu masura. Eu zic sa iti dai cu Vitix, stai 20-25 minute in soare, si apoi te duci in casa, la birou, numai sa nu mai stai in soare. La 99.9% dintre pacienti soarele face rau, asa ca, daca iesi in soare sau trebuie sa mergi prin soare, sa iti dai cu crema de protectie fp %50+, sau 60. Unii recomanda Euriage, e si mai ieftin decat altele (gen Dermabest sau Avene), acum vezi si tu in functie de ce bani dispui. La munte si la mare, e musai sa iti dai cu crema la fiecare 2 ore, acolo soarele e mai puternic decat in Buc.
Vitix-ul gel impiedica si incetineste evolutia petelor. Sa iti dai pe pete dar si in jurul lor, ca sa nu se intinda boala.