Crema vitix rezultate

Bună ziua! Am vitiligo de 11 ani. Am folosit tratamentul terapeutului Gheorghiu, apoi crema Dermovate, după crema din Australia fără rezultat. De cateva luni folosesc crema Vitix și am rugămintea, dacă a folosit-o cineva, poate să-mi spună dacă a avut rezultate si după cat timp.Mulțumesc!

Eu am folosit si in cazul meu a avut efect de fiecare data dupa 9 luni de cand am inceput sa il folosesc.

Buna ziua. Am folosit crema Vitix si pastile insa fara rezultate. Numai bine!

Eu mă dau cu crema Vitix de 5 luni, stau si la soare o jumătate de oră dar nu mi s-a picmentat deloc. Uneori după ce mă dau parcă mâinile capătă o ușoară culoare roz, dar pentru cateva minute. Deci să folosesc in continuare Vitix până se fac nouă luni? Mulțumesc mult pentru raspuns!

Eu o aplicam de doua ori pe zi, stateam 15 minute la soare zilnic daca aveam posibilitatea. Dupa ce va dati cu Vitix nu trebuie sa va spalati in locurile unde s-a aplicat crema timp de doua ore. Cam dupa 9 luni am vazut efectele la mine, dar eu zic ca daca dupa 12 luni nu vedeti nici un efect, nu are rost sa o mai folositi. Nu am pete mari de vitiligo, poate si de asta a fost eficienta in cazul meu.

Eu am mâinile albe până la articulație si de asta merge mai greu. Mulțumesc mult!!!

Bună, Xeon! Scuză-mă că te deranjez, dar după cinci luni de tratament cu crema Vitix si expunere la soare cate 20-25 de min. mi-au apărut câțiva pigmenti maronii pe mâini. Acum îndrăznesc să sper că, poate or să mai apară si alții.Profit de bunăvoința ta si te rog sa-mi spui(daca știi) de unde îmi pot cumpăra o lampă, pentru perioada fără soare. Eu am una dar nu mă ajută, am cumparat-o la mâna a doua si cred că au trecut cele 300 de ore de folosire.

Din pacate eu nu am folosit niciodata lampa, am stat doar la soare, deci nu te pot ajuta aici. Stiu doar ca erau ceva lampi de la Philips, dar nu stiu ce modele. Probabil daca vorbesti cu un dermatolog specialist in Vitiligo, iti poate recomanda. Sau vezi pe forumuri ce recomanda lumea.

1 Like

Si iarna ce facea I? Sau ți s au pigmentat doar intr o vară si nu ai mai avut nevoie de lampă? Oricum, mulțumesc!

Iarna ma dadeam cu Vitix dar bineinteles ca nu prea stateam la soare. Ai dreptate ca vara mi se pigmentau petele, iar iarna doar cele de pe maini. Petele mele nu au fost asa mari.

Buna seara! Noi am achizitionat o lampa de la intramed.ro,- medisun psori comb. - ii zice. E 311 narrow band. Noua, sincer nu ne-a fost de foarte mare ajutor ; repigmentarea rapida a avut fiul meu vara trecuta, stand la soare. Am continuat si cu lampa in toamna/iarna dar foarte , foarte greu a aparut pigmentul. Acum a reinceput sa stea la soare si iarasi apar pete de pigment. Sanatate!