Tratamentul bazat pe celulele suşă sau stem, va rezolva multe boli cronice.
Este nevoie de o decizie de ordin POLITIC, la nivel european cel puţin pentru ca aceste tratamente să fie accesibile tuturor.
În cazul bolilor cronice printre care şi vitiligo se dezvoltă o industrie întreagă de adjutante alopate şi autosugestii de ordin naturist.
Dacă s-ar generaliza tratamentele la nivel celular s-ar lovii în industria de medicamente clasice în farmacii în actualul sistem medical. NU EXISTĂ deocamdată nici un interes economic pentru acest domeniu. Păcat dar acesta este adevărul.
Nu sunt paranoic, nu vreau să supăr pe nimeni, urmez şi eu tratament cu speranţa că odată se va rezolva ceva.
Când totul este determinat de interese de ordin economic şi financiar, cum credeţi că industria farmaceutică, cosmetică şi spun eu iluzorie are vreo treabă cu vindecarea OMULUI. Nu are, se prelungeşte agonia, reţetele gratuite şi compensatorii determină cozi la farmacii(printre cele mai profitabile afaceri din prezent- ştiu ce spun) şi iluzii pierdute.
Sunt consorţii medicale mondiale ce trăiesc din prelungirea şi amăgirea bolnavilor.
Un vechi proverb spune: ,Doctorii nu se simt bine când pacienţii sunt sănătoşi".
Promit că nu o să mai revin pe site cu astfel de mesaje, ci o să mă concentrez asupra tratamentelor actuale. ( pentru a nu supăra moderatorii şi a nu schimba profilul).
Heh…adevarul este ca majoritatea descoperirilor medicale s-au facut pe baza experimentelor pe subiecti umani (vezi experimentele de la lagarele de concentrare naziste). Nu poti decat condamna imoralitatea acestor fapte dar cand vezi cati oami au azi o sansa la viata datorita lor nu pre poti cantari lucrurile. La fel ar trebui sa se intample si cu aceste cercetari…ele continua si astazi…mai mult in secret…si eu sper ca pe viitor sa se faca publice rezultatele. Adevarul este ca prezinta un potential imens pentru tratarea oricarei boli sau afectiuni cu efecte la nivel celular.
Biserica are cam cel mai mare rol in impiedicarea acestor cercetari…
Am citit şi auzit de tratamentul cu celule stem , pe cale orală!, sper că am înţeles bine. Olimpiq stem x cell s-ar numii medicamentul. Ştiţi ceva despre tratamente cu aceste tipuri de medicamente? Ce am găsit eu pe net este fabricat în Ungaria costă foarte mult şi nu este indicat clar în cazul tratării vitiligo.
Dacă aţi auzit pe cineva să folosească acest gen de produse ar fi interesant să ne împărtăşiţi.
ala nu e neaparat pe baza de celule stem…si tratamentul cu celule stem pe cale orala nu prea ar avea mare efect…nici nu stiu cam ce efact ar avea…in afara de faptul ca aciditatea stomacului ar distruge tot
tratament pentru stimularea de producere de celule stem exista…insa ideea ar fi urmatoarea…ca sa stimulezi sa creasca din nou pigment pe acolo ar trebui sa iti provoci o rana fix in zona respectiva
celulele stem nu vindeca…ele inlocuiesc…acesta este principiul tratamentelor respective. La fel mai e si pudra aia magica descoperita de americani care regenereaza tesuturi…pana si cele dure. Daca devine disponibila si la noi …pese vreo 10 ani…atunci va fi interesant
poti incerca sa iti provoci o mica rana pe pete cu o piatra ponce f fina, e posibil ca , dupa ce se face coaja, pielea sa creasca repigmentata la loc (efectul reverse Koebner).
Bravo. Eventual sa te acoperi cu un mic pansament, sa nu te ia frigul.
Exista terapii de lifting bazate pe piatra ponce rotativa, dar se sta cam 2 sapt cu bandajele pe piata.La sfarsit pielea creste ca nou, fara riduri.
in sfarsit sunt fericit dupa mult timp , dupa toti banii care i-am bagat in medicamente ,solutia cel putin la mine a fost provocarea unei rani in zona unde am pata , mi s-a pigmentat total pata respectiva , asta inseamna ca si pe restul petelor voi avea acelasi efect ?
Probabil ca da, si pe restul petelor vei avea acelasi efect. Poate ca pata nu se va repigmenta in intregime, dar 80% din suprafata ei tot se va repara. Numai sa fii atent ca rana sa nu fie adanca, adica exact cat sase formeze o mica buba pe ea, cu o pojghita fina, si dupa ce te ,autoranesti’’, sa iti pui vreo 2 zile un plasture sau un pansament, care sa te feresca de frig si soare. Atentie sa nu te ranesti pe pielea sanatoasa.
Eu la un moment dar chiar m-am gandit sa brevetez o astfel de inventie: o piatra ponce rotativa care sa produca mici leziuni pe petele de vitiligo, pt ca apoi pielea sa creasca la loc repigmentata.
Michael s-a depigmentat voluntar (se spune ca vitiligo la el acoperea o zona extinsa si a fost sfatuit sa se depigmenteze total…si asa a facut). Acum pe vremea lui altele erau tratamentele…nu zic ca acum s-au inmultit considerabil dar sunt perspective
Buna,a mai incercat cineva in afara de Mihai,faza cu piatra???Sunt curioasa sa stiu…iar tu,Mihai…chiar ti sa regenerat pielea pigmentata??in ce zona ai facut experimentul??ai mai incercat si in alta parte??ce rezultate ai avut??Ce curioasa m-ai facut!!Merci mult,astept raspuns!!
da, am mai incercat eu la maini. rezultatele au fost o acoperire cu pigment a zonei pe care am ,zgariat-o’’, dupa ce am facut buba si coaja a cazut. (cam 2 sapt). Totul e sa ai o piatra fina, dar suficient de puternica, si sa nu stai in soare cu zona ,tratata’’.
Teo,am vazut ca tu esti cel mai experimentat in aceasta problema…Nu inteleg delok?Unii spun ca e bine la soare,altii nu…unii spun ca e bine sa consumi usturoi(ba mai mult se dau cu usturoi direct pe pata,in spus scade tensiunea,usturoiul(la cei care au tensiune si au facut vitiligo pe baza nervoasa),altii spun ca nu e bine pt ca e antioxidant…Eu nu mai inteleg nimik???
ce zice tipul asta pe blog meandmyvitiligo.blogspot.com/…spune el ca se poate vindeca complet cu ajutorul celulelor stem,cica unul din iran a fost supus unui experiment cu celule stem si a fost vindecat 100%…daca e adevarat ce zice el…ca in 5 ani se poate scoate ceva si scapam de vitiligo 100%.
din ce scrie acolo ar insemna ca tratamentul exista deja si e dovedit…ar fi super sa apara ceva…si 5 ani merita asteptat pentru a scapa de aceasta boala