atentie la frig

Revin cu o noua interdictie in vitiligo: FRIGUL

Nu stiam de ea, dar se pare ca e destul de serioasa. Dupa ultima vizita la dermatolog m-am convins si eu ca e absolut necesar sa purtam manusi (daca avem pete pe maini) si sa acoperim bine cu haine zonele cu pete. Frigul accelereaza circulatia sangelui la nivelul pielii, si se pare ca asta poate avea ca si consecinta aparitia de noi pete sau extinderea celor vechi. Mie de pe 1 ian. mi-au aparut niste pete noi pe mana, dar nu stiu daca de la frig sau lipsa regimului in perioada sarbatorilor de iarna!

Oricum e cert ca trebuie sa ne ferim petele de frig!

ma fratilor , nu imi dau seama de ce regimuri tineti voi si de ce o faceti , eu am 2 in zona gurii de cand am boala asta si nu mi-au mai aparut altele , beau si cola , cafea , mananc orice si nu mi s-au extins si nu mi-au aparut altele , acum dau cu vitix dar nu vad nicio imbunatatire , dau de 3 luni , nici nu se maresc dar nici nu se micsoreaza

Rezultatele in tratamentul cu Vitix apar cam dupa 3 luni de la inceputul tratamentului.

Esti inr-o forma stabila a bolii, am fost si eu mult timp asa, numai ca se poate intampla sa si evolueze. Si atunci sa vezi ce tii regim si iei medicamente.

In plus, boala se manifesta diferentiat de la om la om. Unii au forma localizata, care nu se prea extinde, altii au v. diseminat, care se extinde incet, si altii generalizat, care se extinde rapid! Spune mersi ca la tine e stabila situatia, la altii e mult mai rau.

pai de 2 ani si ceva e tot asa , nu am vazut nicio schimbare , nici in bine , nici in rau , speram ca sa se mai duca cu vitixu asta da vad ca nimic

Inseamna ca e stabil. Bravo. Ar trebui ca petele sa se estompeze mult de la Vitix, incearca la primavara simultan cu expunerea la soare! Ai sanse mari de repigmentare!

pai si cum sa expun la soare , credeam ca e intrezis sa stam la soare ,asta e sing luru de care incercam sa ma feresc si acum aflu ca trb sa stau la soare ?

oameni buni sunt in aceasi situatie k si voi si nu vreau sa dezamagesc p nimeni dar aceste tratamente cu lampi , vitix etc trateaza aceasta boala doar pe exterior nu si boala propriu zisa si se se cheltuiesc multi bani k dupa o perioada de timp sa reapara petele. inca nu s-a gasit antidotul care sa ne scape de aceasta boala definitiv mult noroc la toti pa

Se sta cu masura la soare, adica dimineata cand sunt ultraviolete si seara, cand nu e soarele puternic. Si se sta progresiv, adica in prima zi stai 20 min, apoi 30 min, eyc

Am revenit si eu pe forum…cu noi intrebari:D…
Folosesc lampa cam de o luna si jumatate,au aparut si rezultate(desi eu am pete pe zone dificile-maini,picioare etc).Pana acum am folosito in combinatie cu Novitil.Cu Vitix ar da rezultate mai bune?Si mai ales…Vitix tablete sunt de folos?Cum se iau tabletele ?

Am revenit si eu pe forum…cu noi intrebari:D…
Folosesc lampa cam de o luna si jumatate,au aparut si rezultate(desi eu am pete pe zone dificile-maini,picioare etc).Pana acum am folosito in combinatie cu Novitil.Cu Vitix ar da rezultate mai bune?Si mai ales…Vitix tablete sunt de folos?Cum se iau tabletele ?

Vitix-ul e mai prost decat Novitil-ul, dar se gaseste la noi. De unde ai facut rost de Novitil?
Vitix tablete se foloseste in combinatie cu gelul. Se ia o tableta/dim in prima luna si 2 tablete/zi in celelalte luni. O cura dureaza min. 6 luni.

Novitilul mi-lau adus niste prieteni de familie din America.Acum nu prea mai am dar mi-au zis ca daca imi mai trebuie sa le spun si imi vor trimite.Se procura destul de greu si aclo,cu recomandarea medicului si trebuie comandat de pe ceva site.Daca vitixu’ e mai prost ,de ce spuneati ca da rezultate f.bune cu nbUVB?Vitix tablete sunt niste vitamine ,nu?Nu pot fi inlocuite cu alte vitamine?Cineva mi-a spus ca se simte foarte rau dupa ce le ia.

Vitixul se gaseste la noi in tara , de asta il dau toti medicii. Si e f. bun la incpeut, pana se obisnuieste organsimul cu el, apoi gata, repigmentarea stagneaza.
Novitlul e mai bun si mai nou decat Vitix, deci daca poti sa faci rost de el eu pe acela ti l-as recomanda.

Vitixul tablete da senzatii de greata la multi pacienti, asa este.

poi am facut aproape 2 luni cu novitil,acum o sa fac cu vitix si o sa incerc sa procur din nou Novitil.Asa organismul nu se obisnuieste cu nici unu:))

Nu, le schimbi prea des. Eu zic sa faci o cura de 5 luni cu Novitil, si la vara sa incerci si vitix! Dar sa schimbi tratamentul dupa numai o luna e nepotrivit, nu uita ca ai nevoie de 3 luni pana sa vezi rezultatele unui tratament impotriva vitiligo.

Poi nu prea mai am novitil.Asa ca nu am ce face.Am mai folosit Novitil si prin toamna…Acum o sa merg pe vitix cateva luni.

OK, daca nu mai ai Novitil trebuie sa mergi pe Vitix ca nu ai incotro, dar ai grija sa lasi minimum o luna pauza intre tratamente, ca actioneaza in mod doferit.

Cum?Trebuie sa las o luna pauza:-|Daca am folosit Novitil 2 luni,trebuie o luna pauza si apoi iar Vitix:-|?

Da, sunt medicamente diferite si fiecare actioneaza diferit. Daca nu poti sa lasi o luna, macar 2-3 saptamani sa lasi.

De ce nu as putea?Problema e ca la ultimele doua sedinte de tratament am folosit deja vitix.Acum,sa intrerup folosirea lui sau sa continu?