Am auzit de un nou produs aparut pentru tratamentul vitiligo, se numeste ANTILEUCODERMA ( Antivitiligo oil), este vorba de un ulei pe baza de plante produs in America. Mai multe informatii se gasesc pe urmatoarele siteuri : edit Mircea: google antivitiligoil si antileucoderma. Motiv: linkurile catre siturile comerciale sunt interzise
A incercat cineva acest remediu?
De asemenea la programul ETNO TV a fost emisiune cu doctorita ELENA TATARU care spune ca trateaza cu succes vitiligo in baza unui tratament naturist provenit tot din America.
Are cineva mai multe informatii, sau a incercat cineva tratamentul?
PERSONAL NU CRED. Daca ar fi adevarat, ar revolutiona imediat tratamentul acestei boli, si acest produs ar ajunge rapid mai popular decat vitix tablete. ,Marfa buna se vinde singura", spunea Platon si il cred. Dar din moment ce isi face reclama pe postul 0 tv (caci am vazut si eu o parte din emisiune), personal ma indoiesc sa aiba vreun efect pozitiv (ca negative pot sa aiba)
Sa nu uitam de colegii nostri de pe forum care si-au cumparat antivitiligo tab de pe Internet, si si-au exacerbat boala de isi dadeau pumni in cap.
Anti vitiligo oil este o escrocherie din Pakistan: vitiligoforum.com/forums/thread/1287.aspx . Pe diverse situri exista numeroase marturii ale pacalelii. Incercati cautarea anti vitiligo oil scam pe google. Produsele marketate ca remedii definitive pentru vtiligo sunt escrocherii. In cazul in care ar exista un tratament revolutionar ar fi mediatizat pe canalele media si in publicatiile de specialitate.
de acord cu Mircea.