Tratament Vitiligo cu Vitilem + ?

Seara buna tuturor.

Ma numesc Sergiu. Am 32 de ani. Sunt originar din Rep. Moldova. Vitiligo mi-a aparut in 1994, eram la liceu pe atunci. Stresuri sa fi avut nu as putea spune. Dar am observat formarea petelor pe abdomen dupa o zi petrecuta in soare. Si cum am mai citit pe forum au aparut initial pete cu marginea roza care a disparut ulterior. Acum petele sunt si pe brate, pina la incheetura, adica mai precis spus sa-u decolorat practic complet degetele si dosul palmelor. Au aparut si pe barba dar nu simetrice … Cam asta e despre v.

Pina nu demult nu ma deranja asa tare v. deoarece pe abdomen fiind nu se vedeau, si pe maini ma rog … dar cand cu juma de an urma miau aparut pe fata - mam cam nelinistit :slight_smile: Cum zice rusul “pina nu scapara (fulgerul) mojicul nu-si face semnul crucii” … Am inceput sa caut prin Inet si am gasit info. despre v.

Pe site-urle .ru am intilnit informatia despre vindecarea v. cu ajutorul plantei “Lemna minore”, sorry da nu stiu denumirea ei in romana. Oamenii o culeg de prin lacuri si uscand-o o amesteca cu vodka :wink: pe care apoi o beau - cam cate 2-3 lingurizze pe zi.
Am aflat insa ca sunt si de comprimante numite “Vitilem +” care sunt produse in Cehia in baza de Lemna minor, miere …

Zice lumea ca la fel ca si cu Vitix rezultatul vine dupa aproape juma de an - de la caz la caz …

As dori sa aflu daca cineva din Dvs. a auzit de acest medicament ? N-am parcurs inca toate subiectele dar la cautare pe site-ul vitiligo.ro nu am intilnit sa fi fost mentionat acest Vitilem.

Referinte Lemna Minor.
plant-identification.co.uk/s … -minor.htm
rook.org/earl/bwca/nature/aq … lemna.html

As da si o referinta la vitilem + dar e comericla, in google insa la cautare o veti gasi repede.

Succese.
P.S. Sorry de scrisu meu poate cam cu frinturi … nu-s obisnuit sa sciu ravase lungi. :slight_smile:

a incercat cineva vitilem + ??