Protopic 0.1%

Buna !..in legatura cu Protopic , am cumparat recent din Grecia un tub si cautand prospectul in romana pe net sare usor in ochi faptul ca nu trebuie sa te expui deliberat la soare in timpul tratamentului…iar din discutiile voastre reiese exact invers . Unde este hiba?

Am inteles ca se comercializeaza acum si in Romania e grozav numai sa fie eficient …personal m-am apucat chiar in vacanta din Grecia de tratament numai ca am facut imprudenta sa stau la soare stiti cum e…nu prea mult si m-am ars pe piept unde am cea mai mare pata…iar acum evit sa-mi dau pe zona asta pana nu-mi trece arsura insa continui cu mainile si alte zone…si evit fiindca oricum in timp ce-mi dadeam cu crema pe piept aveam senzatia de arsura si de prurit asa ca ar fi masochism sa continui

Practic n-am urmat un tratament propriu-zis pana acum ,am 28 de ani( si s-a declansat pe la 13 -14 ani) si nu pot sa zic ca ma lasa rece vitiligo ma afecteaza chiar mult in unele imprejurari. Ba chiar am un tratament in cutie pe baza de catalaza , am si lampa uvb insa chiar pe perioada cand vroiam sa incep tratamentul a intervenit o situatie mai complicata la servici si timp de un an am sistat totul, iar acum cand trebuia sa incep cu adevarat am intilnit in Grecia o familie cu o fetita care are vitiligo si mi-au spus ca o trateaza cu Protopic si chiar functioneaza…Cum mi s-au declansat complexele ca de fiecare data cand merg la mare, l-am si cumparat de la farmacia recomandata de ei…si acum sa vad…si sa vedem…

Nu sunt sub supravegherea medicului insa daca as urma prospectul scrie clar ca terapia nu e cu soare , deci inca o data cineva greseste?