Buna tuturor am 19 ani am vitiligo…insa doar pe maini putin pe ambele coate, dar in mijloc vad k s`a pigmentat p genunchi foarte putin si o pata mica pe spate, firele de par de pe pete vad k inca mai sunt pigmentate deci ce tratament imi recomandati sa incerc?
Navigand pe internet am gasit un spital din china specializat numai pe aceasta boala care ne chinuie cureforvitiligo.com/ acesta este siteu..puteti vedea la effect rezultate. Stim cu toti k drumu e scump pana acolo, insa eu am dat mail si mia raspuns foarte frumos domnu doctor, acele plante se pot comanda costa 700 dolari cu tot cu taxele postale care sunt 150 dolari. Sanatate tuturor, cine stie poate ca a venit si timpul nostru
Eu nu cred in asa ceva. Internet-ul e plin de leacuri minune pt vitiligo, necunoscute de noi, si nu cunosc pe nimeni la care sa fi avut efect vreun tratament comandat prin Internet. Dimpotriva, dintre cei care s-au patat si mai rau cunosc.
Mai bine cu cei 700 USD iti iei lampa nUVB.
totusi eu cred ca solutia acestei boli vine din interiorul organismului, as vrea sa incerc niste tratamente de dezoxintocare a ficatului,curatirea colonului, pentru k am citit ca ar avea legatura…god blessed us
Si cam ce tratament de dezintoxicare ati gasit? Chiar sunt foarte interesat sa ma apuc de un stil de viata mai sanatos. As vrea sa stiu ce este recomandat.
@ADITZU:
In primul rand nu ai de unde sa stii daca boala e sau nu genetica/ Vitiligo se transmite 5 generatii (chiar daca in primele 4 generatii a fost latent si nu s-a manifestat), asa ca nu ai de unde sa stii daca VREUNUL DIN PARINTII STRABUNICILOR NU A MANIFESTAT BOALA.
Chiar daca nu e genetica, boala aceasta inseamna un accident genetic (o gena dintr-un cromozom nu e completa), asa ca tot aia este pana la urma.
Tratamentul e acelasi, indiferent daca boala e sau nu mostenita. Asa ca eu iti recomand sa incepi un tratament sau cu vitix+lampa nUVB sau cu Novitil+soare.aditzu
Totusi o sa incerc sa`mi comand medicamentele acelea din china, din plante naturale chinezesti, nu este crema! pentru reglearea functiilor organismului. merita incercat nu?