Lampa dermalight 5000

Buna din nou.am reintrat pe site-ul de unde am cumparat acum 2 luni lampa dermalight 80 si am vazut ca au aparut unele mult mai mari,un fel de solar asa…ma gandesc ca asta ar fi ideal…decat sa stau cateva ore cu lampa(eu am vitiligo extins) mai bine as scapa cu o lampa mai mare.Voi ce ziceti?Am trimis mail,astept raspuns cu pretul ei…parca vad ca imi fac sperante degeaba deoarece ma astept la un pret foarte mare :frowning:

Produsul de care vorbesti este un fel de cutie pentru expunerea intregului corp. Cateva sute de euro pentru o lampa de mici dimensiuni sunt accesibili aproape oricui. Un sistem de genul dermalight 5000 are un pret de mii de euro si de aceea este destinat cabinetelor dermatologice.

banuiam eu…mersi pentru raspuns Mircea .

Lampa e buna, practic are acelasi efect ca Dermalight 80, dar fiind mult mai mare, ajunge o singura sedinta de expunere.
Dar pretul, asa cum a spus si Mircea, e f mare. Eu am vazut una cu vreo 2000 EUR, pe un site.

am primit raspuns referitor la lampa .eu in intrebare am mentionat dermalight 5000 dar ei mi-au raspuns pentru una mai mica dermalight 500…care costa 1800euro.si nu am mai trimis inapoi ca sunt constienta ca daca dermalight 500 costa atat inseamna ca dermalight 5000 costa peste 10mii euro.foarte mult… :confused:
ps: stiu ca are acelasi efect…dar eu stau cam 3-4 ore cu lampa…si sunt abia la minutul 2…o sa se mareasca cu timpul…dar deh…ma multumesc si cu dermalight 80 …decat deloc :slight_smile:

poate au vrut sa spuna ca Dermilight 5000 costa 1800 EUR, si au tastat gresit,
eu zic sa mai intrebi odata.

nu cred ca au gresit cand au scris …ca in mail au atasat si poza cu dermalight 500 (nu 5000) si niste detalii despre ea(am uitat eu sa precizez ) .Oricum Teo,mersi pentru sfaturi :smiley: